Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem ETS 2
Witam forumowiczów
Mam pewien problem.. Otóż pobrałem sobie modyfikacje od Wujka Bohuna aby sprawdzić jak działają.. Prędzej już stosowałem samego Promodsa i Rusmap i wszystko pięknie śmigało. Jednak gdy dodałem jeszcze rózne pojazdy w ruchu AI gra przestała działać poprawnie. Owszem. Mogę uruchomić grę, przejechać parę kilometrów jednak później wywala mnie do pulpitu.. Więc moje pytanie brzmi: Jak poprawnie ustawić kolejność ładowania modyfikacji? 
Za wszelką pomoc oferuję repkę Smile

Pozdrawiam

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Nikt nic nie zaradzi?

Odpowiedz
Jeśli masz zaktualizowaną grę to masz menedżer modów przy wyborze profilu. Jeśli nie to dopisz przed nazwą modu który chcesz aby ładował się ostatni pare ZZZ

Odpowiedz
(08-21-2016, 14:05)patrykjanka17 napisał(a): Jeśli masz zaktualizowaną grę to masz menedżer modów przy wyborze profilu. Jeśli nie to dopisz przed nazwą modu który chcesz aby ładował się ostatni pare ZZZ

Źle mnie zrozumiałeś.. Mi chodzi o to, że właśnie nie wiem w jakiej kolejności te mody mają być wczytywane... Bo wiem, że ma to znaczenie

Może inaczej.. Może by ktoś wytłumaczył co i jak gra powinna wczytywać jako pierwsze

Odpowiedz
http://wujekbohun.pl/wp-content/uploads/...30x600.jpg a pojazdy później a zzz najpoźniej powinno działać mi działa bez promoda bo nie ściągnąłem jeszcze

Odpowiedz
na blogu jest napsane

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.