Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Modyfikacje by Speedy - Powrót po 5 latach :P
Witam, w związku z tym ze ostanio mam dużo wolnego czasu postanowiłem wrócić do modelowania oraz robienia modyfikacji do tej oto grySmile model jaki zacząłem teraz robić to nowa wersja Claasa Senatora, ponieważ stary model na czasy FS15 i FS17 już się nie nadaje
Model robię szczegółowy i chcę odwzorować jak najwięcej elementów :Smile
A oto i efekt mojej pracy :
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.  Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.  Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.

Mod będzie oczywiście miał dość realistyczny skrypt i do tego dodam mod wsiadania bo to fajna sprawa

Pozdrawiam

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
Hu hu fajny skrypt. I model.

Odpowiedz
Dobra robota, tak trzymaj.
[Obrazek: bank1.jpg]

Odpowiedz
myślałem ze dawno temu przestałeś sie FS zajmować, fajnie że jeszcze działasz Big Grin

Odpowiedz
Wróciłem z nudów do tej gry Tongue a robię też remont i kilka przeróbek w claasie a na modelu to fajnie będzie zrobić i potem wykorzystać w realu Tongue
Chwilowo nic nie robilem przy modelu bo robiłem siatkę do tekstury a jak już mi się nie chciało grzebać przy siatce to zrobiłem kabinę.
Kabina do Claasa firmy Naglak:
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
I podest kombajnu z bliska:
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
Więcej zdjęć później wstawię Tongue może już z teksturą Big Grin

Odpowiedz
powraca Speedy miło że wróciłeś . Czekam na twoje mody Wink
#FizykaFarminga
[Obrazek: e45de41c6f8f8bb4d6f11c4ad6620b4b_orig.jpg]

Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
nooo siemka :d
Jak chęci do modelowania wrócą to będą i mody Big Grin
Zacząłem powoli robić teksturę i siatkę na niego Big Grin Tak to wygląda aktualnie Tongue
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.
niestety nie mam ładnych zdjęć żeby zrobić elegancką teksturę więc muszę sam wszystko w Photoshop robić i wygląda to jak wygląda no ale Smile
Pozdrowionka

Odpowiedz
tekstura tragicznie nie wygląda, na kombajnie jest dobra tylko na "dupie" trochę do korekty Tongue

Odpowiedz
Możliwe ze tam zrobię całkiem nową inna Big Grin bo fajny efekt w Photoshopie wynalazłem Tongue
Tak sie prezentuje z kabiną no i dorobiłem więcej tekstury :
Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail. Treść widoczna tylko dla zarejestrowanych użytkowników którzy potwierdzili adres E-mail.

Kabina tylko tak narzucona nie przykładałem się by dobrze była spasowana Tongue

Odpowiedz
Zapowiada się ciekawie Smile
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!

Odpowiedz

Przegląda: 1 gości

Menu