Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Statyczna trawa (GE 6.0.3)
#1
Photo 
Witam!
Mam problem z usunięciem statycznej trawy.
Przy robieniu mapy przypadkowo zamiast pszenicy postawiłem trawę i nie wiem jak ją usunąć.

[Obrazek: 0b7c810c71b4b.png.html]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Zabierasz się za robienie Map a podstaw GE nie ogarniasz. Jest to albo randgrass, shortgrass. Możesz mieć inne ogólnie od pozycji teraindetail do pierwszej uprawy masz rośliny statyczne próbuj...
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Oryginalna trawa DamianQ 0 61 09-23-2016, 19:40
Ostatni post: DamianQ
  GE -Trawa twinu 3 83 08-08-2016, 19:49
Ostatni post: user12
Wink trawa do koszenia snowgrim3333 5 138 07-13-2016, 23:59
Ostatni post: snowgrim3333
  Mam problem z standardową trawą do koszenia snowgrim3333 1 110 07-11-2016, 15:33
Ostatni post: buildfix90
  trawa i cheder kombajnu Piotr Stachura 0 128 07-08-2016, 17:06
Ostatni post: Piotr Stachura
  oryginalna trawa snowgrim3333 0 141 06-30-2016, 22:03
Ostatni post: snowgrim3333
  Trawa z przyczepy arek960112 7 209 06-16-2016, 16:27
Ostatni post: arek960112
  Trawa a słoma Dawid Smaczyński 4 225 05-27-2016, 16:57
Ostatni post: Dawid Smaczyński
  GE - Problem z trawą. Ledowy 6 166 05-15-2016, 20:44
Ostatni post: radkus25



Przegląda: 1 gości

Menu