Doświadczenie: obecnie
BYŁY test moderator jednego z pewnie upadłych for o Farming Simulator słynnych z różnych afer, skandali, przekrętów, itp., teraz ta witryna jest w rejestrze stron niebezpiecznych.
Ile czasu na forum: prawie cały dzień

Dziennie: 2-5 godzin przed komputerem i co jakiś czas po kilkanaście minut - kilka godzin przed telefonem.
O sobie: Mam 16 lat (jak wcześniej wspomniałem), pochodzę z województwa świętokrzyskiego, gospodarzę na ok. 3,5 ha ziemi uprawnej, z charakteru towarzyski, spokojny, uczciwy, pracowity, dokładny, odpowiedzialny, bardzo cenię porządek. Uczę się w Technikum w zawodzie Technik Elektronik (pierwszy rok), choć planowałem iść do technikum rolniczego na kierunek "Technik Mechanizacji Rolnictwa", ale wszyscy mi odradzali. Od 2013 roku gracz serii Farming Simulator, od 2015 siedzę w moddingu (mimo że ładnych parę lat wstecz próbowałem robić mapę na podstawie mojej skromnej wyobraźni i gotowych modeli obiektów), tworzę modele do LS-a (w 2013 zacząłem robić swój pierwszy model). Bardzo kręci mnie wieś i to, co się w niej dzieje, interesuję się rolnictwem (wydaje mi się, że od grania w Farminga), elektroniką, techniką rolniczą i ich pochodnymi. Sam marzę o studiach na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie - kierunku 'Rolnictwo', a także późniejszym przejęciu gospodarstwa w celu jego mocnego powiększenia.
Mikrofon i teamspeak: posiadam
Moderatorów na tym forum bardzo mało i niekiedy dochodzi do łamania Regulaminu, dlatego się zgłaszam. Chętnie podejmę się tego stanowiska już od zaraz
Przepraszam za powtórzenia, pozdrawiam, agro787