Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Nowy Nabór na Moderatora
Exclamation 
Chętni proszeni o zgłoszenia w tym temacie.

Szablon:

Ile czas możesz poświęcić na forum:
Coś o sobie:
Czy masz mikrofon?:

Taka tam sobie reklama.
Doświadczenie: obecnie BYŁY test moderator jednego z pewnie upadłych for o Farming Simulator słynnych z różnych afer, skandali, przekrętów, itp., teraz ta witryna jest w rejestrze stron niebezpiecznych.
Ile czasu na forum: prawie cały dzień Wink Dziennie: 2-5 godzin przed komputerem i co jakiś czas po kilkanaście minut - kilka godzin przed telefonem.
O sobie: Mam 16 lat (jak wcześniej wspomniałem), pochodzę z województwa świętokrzyskiego, gospodarzę na ok. 3,5 ha ziemi uprawnej, z charakteru towarzyski, spokojny, uczciwy, pracowity, dokładny, odpowiedzialny, bardzo cenię porządek. Uczę się w Technikum w zawodzie Technik Elektronik (pierwszy rok), choć planowałem iść do technikum rolniczego na kierunek "Technik Mechanizacji Rolnictwa", ale wszyscy mi odradzali. Od 2013 roku gracz serii Farming Simulator, od 2015 siedzę w moddingu (mimo że ładnych parę lat wstecz próbowałem robić mapę na podstawie mojej skromnej wyobraźni i gotowych modeli obiektów), tworzę modele do LS-a (w 2013 zacząłem robić swój pierwszy model). Bardzo kręci mnie wieś i to, co się w niej dzieje, interesuję się rolnictwem (wydaje mi się, że od grania w Farminga), elektroniką, techniką rolniczą i ich pochodnymi. Sam marzę o studiach na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie - kierunku 'Rolnictwo', a także późniejszym przejęciu gospodarstwa w celu jego mocnego powiększenia.
Mikrofon i teamspeak: posiadam  Smile

Moderatorów na tym forum bardzo mało i niekiedy dochodzi do łamania Regulaminu, dlatego się zgłaszam. Chętnie podejmę się tego stanowiska już od zaraz Smile

Przepraszam za powtórzenia, pozdrawiam, agro787 Smile
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!

Doświadczenie:Byłem kiedyś moderatorem na jednym forum
Ile czasu na forum:1-2-3 godziny dziennie
O sobie:Uczę się w Szkole Podstawowej w 6 klasie.Prowadzę z moim dziadkiem gospodarstwo 12 ha.Moje zainteresowania to rolnictwo i piłka nożna.Gram w pobliskim klubie piłkarskim na pozycji bramkarza oraz reprezentuję moją szkołę w piłce nożnej i biegam w sztafecie
Mikrofon:Nie ale prawdopodobnie będę miał Smile   Edit:Już mam Smile

Pozdrawiam

Doświadczenie: Moderowało się pare forów.
Ile czas możesz poświęcić na forum: A ile trzeba Smile 2h dziennie to taki minimum Smile
Coś o sobie: Jestem miły i uprzejmy. Jestem dosyć aktywny i zawsze chętnie niosę pomoc. Znam się trochę na kodzie html, a w przyszłości chciałbym nauczyć się programowania gier.
Czy masz mikrofon?: Tak.

Doświadczenie: Wiele razy pełniłem funkcję moderatora forum na różnorakich forach, zaczynając na MPCForum aż po prywatne serwery metin2/gta.
Ile czas możesz poświęcić na forum: Dwie godziny dziennie
Coś o sobie: Jeśli się do czegoś zabieram,to robię to porządnie.
Czy masz mikrofon?: Jasne.

Doświadczenie: Dość spore byłem moderatorem i kierownikiem nie na jednej stronie.
Ile czas możesz poświęcić na forum: To zależy ale rozpiętość od 15 minut do nawet 10 godzin
Coś o sobie: Urodzony mechanik i rolnik niestety sytuacja życiowa go zmusiła do tego by poszedł na technika spedytora.. Jednak nie pozwoliło to do zaprzestania swoich ulubionych zajęć. Niestety gospodarstwa jako takiego juz nie mam ale miałem więc doświadczenia trochę mam gdyz od jakiegoś 5 roku życia tak dość zacząłem się interesować rolnictwem i motoryzacją. Wiele osób mnie zna z wielkich afer z Adriankiem niestety nie pomaga mi to tylko niszczy moją reputacje. Tak naprawdę nie przepadam za dawaniem warnów/banów według mnie każdy może popełnić błąd albo dwa. Tyle wystarczy
Czy masz mikrofon?: Nie

Taka tam sobie reklama.
Doświadczenie: Byłem Administratorem na kilku forach
Ile czas możesz poświęcić na forum: 4-5 godzin w dni robocze a 10-11 w weekendy
Coś o sobie: Witam Jestem Miłosz Pochodzę z Gdańska. Pracuję jako motorniczy ZTM w Gdańsku. Rolnictwo to moja pasja Niestety pokrzyżowały mi się drogi życiowe i nie mogłem zostać rolnikiem.
Czy masz mikrofon?: Tak Posiadam

Doświadczenie: w moderatorce brak, ale pottrafię być obiektywny
Ile czas możesz poświęcić na forum: od 1 godziny i więcej jak siedzę w domu to forum mam na oku cały czas
Coś o sobie: 31 lat, pracuje w wojsku , troszkę gram trochę nagrywam, Spodobał mi sie FS więc jestem i tu
Czy masz mikrofon?: oczywiście

Doświadczenie : Żadne .Nie byłem nikim ważnym na forach ale na niejednym forum się udzielam . Szczere chęci i zapał to klucz do sukcesu.
Ile czas możesz poświęcić na forum : czas nieokreślony 24h
Coś o sobie: Mieszkam w małym miasteczku na Podlasiu , pracuje , zainteresowania to druga wojna światowa , relaks komputer
Czy masz mikrofon?: TAK

Doświadczenie: Byłem i jeszcze jestem na jednym forum Uploaderem
Ile czasu możesz poświęcić na forum: w tygodniu od godziny ok 15 do 22-23 w weekendy od samego rana do nocy jak będzie taka potrzeba
Coś o sobie: 21lat, pracuje jakoś ślusarz , Gram w FS 17 , bawię się w przeróbkę modów, map do FS 17 wcześniej też do 15 , Gram również w ETS2 , ATS, oraz gry typu Wiedźmin 3 , za tydzień WotchDogs 2 itp Tongue
Czy masz mikrofon?: oczywiście