Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z silosem na kiszonke W BGA
#1
Mam problem dotyczący silosu, mam w silosie 11 000 sieczki  i nie mogę tego wybrać , próbowałem łyżką , taśmociągiem, paszowozem samojezdnym i nie idzie Pomocy !!!
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
A już sfermentowała ? Jeśli nie to jej nie ruszysz łyżką.
 
Odpowiedz
#3
(10-29-2016, 21:03)zarkub napisał(a): A już sfermentowała ? Jeśli nie to jej nie ruszysz łyżką.

tak wybralem to co mogłem
 
Odpowiedz
#4
Obawiam się, że nic z tym nie zrobisz, ponieważ owa sieczka znajduje się wewnątrz murków. Mam ten sam problem. Sieczkę mam na całej długości murków natomiast główną pryzmę na środku, więc nawet całej kiszonki odkryć nie mogę... Musimy chyba czekać na patch od twórcy...
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z Tuzem Ahulneb 2 171 11-12-2018, 11:58
Ostatni post: Ahulneb
  Problem z zapisem Antek 5 783 12-05-2017, 17:20
Ostatni post: Bot
  Problem z prasami Scoti JP 3 749 08-18-2017, 07:28
Ostatni post: Scoti JP
  Problem z prasą Konrad 4 795 07-02-2017, 09:38
Ostatni post: Konrad
  problem z uruchomieniem gry FS 17 TheNextPl 123 11 2,938 06-30-2017, 13:19
Ostatni post: agRush2k
  Problem z modem courseplay damexx11 4 645 06-14-2017, 21:03
Ostatni post: damexx11
  Problem z dodatkiem spreyer addon silacz1231 2 455 06-14-2017, 14:55
Ostatni post: silacz1231
  Problem z giant edytor j0hny21 1 417 06-09-2017, 20:58
Ostatni post: pawulonn1
  Problem z otwieraniem silosów Nervin 2 1,245 11-01-2016, 09:50
Ostatni post: RAFALEX
  Problem z minimapą danahan 3 644 10-31-2016, 15:17
Ostatni post: RAFALEX



Przegląda: 1 gości

Menu