Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Słoma na sieczkę
#1
Witajcie.Mam problem z zbieraniem słomy z pokosów na sieczkę.W FS15 aby zebrać słomę na sieczkę brało się np. Krone Big X1100 plus do tego EasyFlow 300 i przyczepę.Sieczkarnia zbierała pokos słomy i wyrzucała na przyczepę sieczkę.W FS17 w takim samym układzie nic się nie dzieje.Sieczkarnia w ogóle nie zbiera słomy.Macie tak samo czy coś u mnie jest nie tak?Gra w wersji 1.2.1.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Zobacz czy przystawka EasyFlow może zbierać pokos słomy. Być może w fs 17 już tak nie można robić.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zbugowana słoma/ błędy lua neylanek 0 135 12-10-2017, 21:30
Ostatni post: neylanek
  estancia lapacho Słoma Artur Hiszpan 0 87 12-05-2017, 19:01
Ostatni post: Artur Hiszpan
  Słoma kauczuk14 5 273 10-21-2017, 13:24
Ostatni post: kauczuk14
  Prasa słoma. Małorolny92 1 114 10-03-2017, 17:00
Ostatni post: Dzi4d3k
  Słoma w obornik tudi26 17 539 09-06-2017, 10:16
Ostatni post: tudi26
  Słoma tudi26 1 170 08-22-2017, 23:13
Ostatni post: Dzi4d3k
  Słoma na obornik Mlody4113 0 96 08-21-2017, 14:16
Ostatni post: Mlody4113
  Słoma w obornik tudi26 11 557 08-17-2017, 16:56
Ostatni post: tudi26
  Słoma SamediBaron 10 367 08-04-2017, 09:52
Ostatni post: SamediBaron
  Słoma esa123 2 142 06-26-2017, 17:43
Ostatni post: esa123



Przegląda: 1 gości

Menu