Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

problem z ladowaniem obornika
#1
Wink 
ustawilem dwa tasmociagi niby pobiera obornik ale na rozrzutniku nic nie ma ktos tak ma???/
 
Taka tam sobie reklama.
#2
U mnie nie ładuje na rozrzutnik
 
#3
(11-02-2016, 14:44)damienduff16 napisał(a): U mnie nie ładuje na rozrzutnik

no u mnie tez nie laduje
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z modem Michal Stepak 12 428 09-20-2018, 23:24
Ostatni post: Michal Stepak
  Problem z mapą Paw3ll 4 365 09-18-2018, 02:28
Ostatni post: Szydar
  Problem z mapa Bizon666 0 127 09-15-2018, 11:00
Ostatni post: Bizon666
  problem z paszowozem 8MG 0 112 09-15-2018, 09:10
Ostatni post: 8MG
  Problem z siewnikiem michalg4 0 127 09-02-2018, 21:20
Ostatni post: michalg4
  Problem Smoke WeeD 1 300 09-02-2018, 20:56
Ostatni post: Szydar
  Problem z dodawaniem kolorów TheUrsusPower 0 95 08-27-2018, 15:28
Ostatni post: TheUrsusPower
  Problem z synchronizacją obiektów Kuba Rolnik 3 130 08-27-2018, 00:34
Ostatni post: user12
  Problem z silosem do kiszonki AgrotechnikPL 10 379 08-23-2018, 21:29
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Problem z Mapą oskarolbrych 9 263 08-20-2018, 20:35
Ostatni post: oskarolbrych



Przegląda: 1 gości

Menu