Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

problem z ladowaniem obornika
#1
Wink 
ustawilem dwa tasmociagi niby pobiera obornik ale na rozrzutniku nic nie ma ktos tak ma???/
 
Taka tam sobie reklama.
#2
U mnie nie ładuje na rozrzutnik
 
#3
(11-02-2016, 14:44)damienduff16 napisał(a): U mnie nie ładuje na rozrzutnik

no u mnie tez nie laduje
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z Bramami WwRx 4 79 01-17-2018, 13:59
Ostatni post: WwRx
  Problem z Pociągiem Patryk10d 1 57 01-16-2018, 22:46
Ostatni post: Misio
  Problem z karmieniem owiec (Estancia Lapacho) PaN kLEkS 1 51 01-16-2018, 21:29
Ostatni post: kosmiak0
  problem z mapa djmiro14 0 65 01-11-2018, 15:21
Ostatni post: djmiro14
  Problem z władysławem. Małorolny92 1 104 01-11-2018, 01:09
Ostatni post: Małorolny92
  Błoto problem jankes155 0 85 01-10-2018, 10:37
Ostatni post: jankes155
  Problem z kierownicą XEnter 2 75 01-08-2018, 19:10
Ostatni post: XEnter
  Problem zapisem i pojazdami na mapie KamS. 0 59 01-06-2018, 13:43
Ostatni post: KamS.
  Problem z Pracownikiem i modem "Follow me" Quercik 6 191 01-05-2018, 01:49
Ostatni post: Dzi4d3k
  Problem z Belami krys239 3 184 01-04-2018, 18:37
Ostatni post: krys239



Przegląda: 1 gości

Menu