Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Shader Model
#1
Witam
mam problem gdy próbuje uruchomić farminga wyskakuje mi błąd inicjalizacji  systemu 3D Wymagany jest shader model 3.0 
Zainstalowałem najnowsze sterowniki lecz nadal problem nie ustąpił 
mój system operacyjny to win7 32bity karta graf geforce gts 250
Proszę o szybką pomoc
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Czy próbowałeś z instalacją starszych sterowników do karty graficznej?

Możesz wpisać w wyszukiwarkę google 'shader model 3.0' i kliknąć w ten pierwszy link, tam jest więcej o tym problemie.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  shader model michal1hi 1 184 07-01-2018, 11:09
Ostatni post: agRush2k
  Model w GE znika dziwny błąd LifeFox 007 0 181 05-12-2018, 02:49
Ostatni post: LifeFox 007
  Shader o co chodzi. Małorolny92 5 396 03-05-2018, 19:43
Ostatni post: Marcinex55
  Jak otworzyć model z LS 17 w LS 15 Alan207 4 465 02-20-2018, 20:31
Ostatni post: agRush2k
  model DamianQ 5 472 09-03-2017, 08:26
Ostatni post: DamianQ
  model placable kirowiec tv 3 406 08-30-2017, 17:31
Ostatni post: Dzi4d3k
  model wiaty drzwi woiitek 1 288 08-22-2017, 03:58
Ostatni post: N0Rek9
Exclamation shader model 3.0 john2130pl 6 1,394 04-22-2017, 21:35
Ostatni post: wowek12
  Model agRush2k 1 571 01-30-2017, 21:07
Ostatni post: agRush2k
  Shader Model 3.0 RedsOnesPL 13 2,705 12-29-2016, 07:53
Ostatni post: MichaelMF



Przegląda: 1 gości

Menu