Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Shader Model
#1
Witam
mam problem gdy próbuje uruchomić farminga wyskakuje mi błąd inicjalizacji  systemu 3D Wymagany jest shader model 3.0 
Zainstalowałem najnowsze sterowniki lecz nadal problem nie ustąpił 
mój system operacyjny to win7 32bity karta graf geforce gts 250
Proszę o szybką pomoc
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Czy próbowałeś z instalacją starszych sterowników do karty graficznej?

Możesz wpisać w wyszukiwarkę google 'shader model 3.0' i kliknąć w ten pierwszy link, tam jest więcej o tym problemie.
[Obrazek: Iy9Pl7l.png]
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  model DamianQ 5 171 09-03-2017, 08:26
Ostatni post: DamianQ
  model placable kirowiec tv 3 132 08-30-2017, 17:31
Ostatni post: Dzi4d3k
  model wiaty drzwi woiitek 1 92 08-22-2017, 03:58
Ostatni post: N0Rek9
Exclamation shader model 3.0 john2130pl 6 589 04-22-2017, 21:35
Ostatni post: wowek12
  Model agRush2k 1 318 01-30-2017, 21:07
Ostatni post: agRush2k
  Shader Model 3.0 RedsOnesPL 13 1,366 12-29-2016, 07:53
Ostatni post: MichaelMF
  Shader Model 3.0 bartez1bartek 11 4,656 12-24-2016, 10:15
Ostatni post: bartez1bartek
  Model po konwercie DaTT 6 621 09-09-2016, 19:43
Ostatni post: DaTT
  Model w AC3D DaTT 0 289 08-01-2016, 18:14
Ostatni post: DaTT
  Błąd inicjacji systemu 3D, wymagany jest Shader Model 3D. buildfix90 1 994 07-27-2016, 20:41
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu