Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

reset maszyn
#1
czy jest mozliwośc aby zmienic miejsce resetowania sie maszyn?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Nie ma.... trzeba samemu jeździć. Nie ma chodzenia na łatwiznę Tongue
Farming Simulator 17
 
#3
(11-04-2016, 18:47)Tomasz Borkowski napisał(a): Nie ma.... trzeba samemu jeździć. Nie ma chodzenia na łatwiznę Tongue

napewno jakis sposób jest cos pozmieniac w plikach gry
 
#4
Zedytować mapę
Youtube! https://www.youtube.com/channel/UCMH-BeZZKQyM9P9TiPcrJHQ
400 postów-27.11.2016 14:56
 
#5
(11-04-2016, 19:38)AgroTeamRychnowo napisał(a): Zedytować mapę

jak to zrobic?
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Szukam maszyn z More realistic do 17stki Jupa Ziom 3 149 12-31-2017, 14:30
Ostatni post: Ahulneb
  Wymiana maszyn na nowe szachysta 0 98 12-28-2017, 08:04
Ostatni post: szachysta
  Zniknięcie maszyn i budynków luki132456 5 270 11-29-2017, 19:14
Ostatni post: Ziuta
  giants editor/ reset maszyn jarema34 0 133 11-25-2017, 10:35
Ostatni post: jarema34
  Wchodzenie do maszyn TABem Michał MM 6 273 11-14-2017, 07:14
Ostatni post: Michał MM
  Szukam maszyn rolniczym marki Claas i John Deere Damian Zaremba 1 202 11-02-2017, 20:13
Ostatni post: Ahulneb
  Brak maszyn zarkub 3 228 08-16-2017, 18:29
Ostatni post: pawulon
  Głośność maszyn shark666 0 87 07-30-2017, 20:30
Ostatni post: shark666
  Lista maszyn shark666 1 187 07-06-2017, 22:02
Ostatni post: agRush2k
  Paczka starych maszyn shark666 2 209 07-03-2017, 11:10
Ostatni post: shark666



Przegląda: 1 gości

Menu