Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

reset maszyn
#1
czy jest mozliwośc aby zmienic miejsce resetowania sie maszyn?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Nie ma.... trzeba samemu jeździć. Nie ma chodzenia na łatwiznę Tongue
Farming Simulator 17
 
#3
(11-04-2016, 18:47)Tomasz Borkowski napisał(a): Nie ma.... trzeba samemu jeździć. Nie ma chodzenia na łatwiznę Tongue

napewno jakis sposób jest cos pozmieniac w plikach gry
 
#4
Zedytować mapę
Youtube! https://www.youtube.com/channel/UCMH-BeZZKQyM9P9TiPcrJHQ
400 postów-27.11.2016 14:56
 
#5
(11-04-2016, 19:38)AgroTeamRychnowo napisał(a): Zedytować mapę

jak to zrobic?
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  połysk maszyn 8MG 1 189 10-19-2018, 18:17
Ostatni post: Małorolny92
  reset kamery/widoku pawelek_n 1 89 10-07-2018, 12:41
Ostatni post: Rockstar94
  Courseplay ustawianie dwóch maszyn rolnik sadi 0 124 08-23-2018, 21:52
Ostatni post: rolnik sadi
  Szukam modu do podziału maszyn na multi Scenika 3 246 08-14-2018, 16:19
Ostatni post: Bojan PL
  Prędkość pracy maszyn(realistyczna) ? damiano175 3 178 07-19-2018, 21:04
Ostatni post: user12
  Jak dodać MR do Maszyn? FudyGand 4 548 03-11-2018, 02:53
Ostatni post: Dzi4d3k
  Szukam maszyn z More realistic do 17stki Jupa Ziom 3 534 12-31-2017, 14:30
Ostatni post: Ahulneb
  Wymiana maszyn na nowe szachysta 0 280 12-28-2017, 08:04
Ostatni post: szachysta
  Zniknięcie maszyn i budynków luki132456 5 813 11-29-2017, 19:14
Ostatni post: Ziuta
  giants editor/ reset maszyn jarema34 0 357 11-25-2017, 10:35
Ostatni post: jarema34



Przegląda: 1 gości

Menu