Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

nie widzi mapy w grze
#1
witam

tak jak w temacie po pobraniu mapy jednej drugiej trzeciej i wrzuceniu ich do mods w grze żadnej nie widzi, ktos podpowie co z tym zrobić ?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Sprawdzałeś w jakim formacie są one spakowane, w ZIP czy RAR ? I czy przed wczytaniem zapisu zaznaczyłeś, tą czy te mapki ?
 
#3
(11-04-2016, 22:13)MichaelMF napisał(a): Sprawdzałeś w jakim formacie są one spakowane, w ZIP czy RAR ? I czy przed wczytaniem zapisu zaznaczyłeś, tą czy te mapki ?

mapki sa w formacie ZIP, i chodzi o to że w ogóle po wejściu do menu nie widzi tych mapek, czyli tak jakby ich w ogóle nie bylo
 
#4
Gra oryginalna no i czy zainstalowany najnowszy patch 1.2.1.1 ?
Zrób jeszcze tak, wypakuj mape do folderu, wejdź w plik modDesc i w linijce modDesc descVersion zmień liczbe na 30,31 i 32, wpisuj je pojedyńczo isprawdzaj czy zadziała. Jeśli nie to będziemy dalej kombinować. Wink
 
#5
(11-05-2016, 01:20)MichaelMF napisał(a): Gra oryginalna no i czy zainstalowany najnowszy patch 1.2.1.1 ?
Zrób jeszcze tak, wypakuj mape do folderu, wejdź  w plik modDesc i w linijce modDesc descVersion zmień liczbe na 30,31 i 32, wpisuj je pojedyńczo isprawdzaj czy zadziała. Jeśli nie to będziemy dalej kombinować. Wink

a skąd mogę tego patcha pobrac bo oczywiście nie wiedziałem że trzeba ? Big Grin
 
#6
Najpierw powiedz mi czy masz oryginalną grę, bo jeśli tak to patcha pobierz z oficjalnej strony Farminga.
https://www.farming-simulator.com/update...country=pl
 
Taka tam sobie reklama.
#7
(11-05-2016, 14:41)MichaelMF napisał(a): Najpierw powiedz mi czy masz oryginalną grę, bo jeśli tak to patcha pobierz z oficjalnej strony Farminga.
https://www.farming-simulator.com/update...country=pl

Gra pobierana z internetu i to jest jakaś wersja Gold Edition
 
#8
A poczekaj, bo ty grasz w FS 15 ? Bo mi się pomyliło z FS 17, to jeśli masz nie oryginalną gre to mamy problem.
 
#9
(11-05-2016, 16:30)MichaelMF napisał(a): A poczekaj, bo ty grasz w FS 15 ? Bo mi się pomyliło z FS 17, to jeśli masz nie oryginalną gre to mamy problem.

tak, to FS15, z tego co wiem to chyba nie trzeba miec oryginalnej gry by móc grać na innych mapkach
 
#10
Najlepiej by było jakbyś miał oryginalną grę to bez problemu byś mógł zainstalować najnowszego patcha i wtedy wszystkie mapy by Ci działały a tak to trochę lipa. Nie lepiej zainwestować w oryginał i mieć spokój ? Tak poza tym to już wyszła 17'stka, ale no to już jest i wyłącznie Twoja decyzja.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  edit mapy Filip Strulak 0 122 11-07-2018, 21:55
Ostatni post: Filip Strulak
  Nie ma modu w grze Łukasz19028 6 173 10-30-2018, 09:50
Ostatni post: Łukasz19028
  Szukam mapy damianbogdan 0 305 10-07-2018, 11:29
Ostatni post: damianbogdan
  Szukam mapy siwyx 0 319 10-03-2018, 21:51
Ostatni post: siwyx
  poszukuje mapy do fs 17 zochan 1 361 10-03-2018, 19:31
Ostatni post: Rolnik009
  wydanie mapy Paw3ll 2 214 09-18-2018, 21:20
Ostatni post: Paw3ll
  wydanie mapy Paw3ll 2 288 09-17-2018, 05:52
Ostatni post: Paw3ll
  przeniesienie mapy na większą karte 8MG 8 313 09-02-2018, 07:31
Ostatni post: 8MG
  Szukam mapy 6Majster9 3 279 08-28-2018, 13:11
Ostatni post: 6Majster9
  Wymagania mapy Ataven 3 237 08-18-2018, 17:00
Ostatni post: user12



Przegląda: 1 gości

Menu