Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nie widzi mapy w grze
#1
witam

tak jak w temacie po pobraniu mapy jednej drugiej trzeciej i wrzuceniu ich do mods w grze żadnej nie widzi, ktos podpowie co z tym zrobić ?
 
Taka tam sobie reklama.
Taka tam sobie zawartość reklamy
#2
Sprawdzałeś w jakim formacie są one spakowane, w ZIP czy RAR ? I czy przed wczytaniem zapisu zaznaczyłeś, tą czy te mapki ?
 
#3
(11-05-2016, 00:13)MichaelMF napisał(a): Sprawdzałeś w jakim formacie są one spakowane, w ZIP czy RAR ? I czy przed wczytaniem zapisu zaznaczyłeś, tą czy te mapki ?

mapki sa w formacie ZIP, i chodzi o to że w ogóle po wejściu do menu nie widzi tych mapek, czyli tak jakby ich w ogóle nie bylo
 
#4
Gra oryginalna no i czy zainstalowany najnowszy patch 1.2.1.1 ?
Zrób jeszcze tak, wypakuj mape do folderu, wejdź w plik modDesc i w linijce modDesc descVersion zmień liczbe na 30,31 i 32, wpisuj je pojedyńczo isprawdzaj czy zadziała. Jeśli nie to będziemy dalej kombinować. Wink
 
#5
(11-05-2016, 03:20)MichaelMF napisał(a): Gra oryginalna no i czy zainstalowany najnowszy patch 1.2.1.1 ?
Zrób jeszcze tak, wypakuj mape do folderu, wejdź  w plik modDesc i w linijce modDesc descVersion zmień liczbe na 30,31 i 32, wpisuj je pojedyńczo isprawdzaj czy zadziała. Jeśli nie to będziemy dalej kombinować. Wink

a skąd mogę tego patcha pobrac bo oczywiście nie wiedziałem że trzeba ? Big Grin
 
#6
Najpierw powiedz mi czy masz oryginalną grę, bo jeśli tak to patcha pobierz z oficjalnej strony Farminga.
https://www.farming-simulator.com/update...country=pl
 
#7
(11-05-2016, 16:41)MichaelMF napisał(a): Najpierw powiedz mi czy masz oryginalną grę, bo jeśli tak to patcha pobierz z oficjalnej strony Farminga.
https://www.farming-simulator.com/update...country=pl

Gra pobierana z internetu i to jest jakaś wersja Gold Edition
 
#8
A poczekaj, bo ty grasz w FS 15 ? Bo mi się pomyliło z FS 17, to jeśli masz nie oryginalną gre to mamy problem.
 
#9
(11-05-2016, 18:30)MichaelMF napisał(a): A poczekaj, bo ty grasz w FS 15 ? Bo mi się pomyliło z FS 17, to jeśli masz nie oryginalną gre to mamy problem.

tak, to FS15, z tego co wiem to chyba nie trzeba miec oryginalnej gry by móc grać na innych mapkach
 
#10
Najlepiej by było jakbyś miał oryginalną grę to bez problemu byś mógł zainstalować najnowszego patcha i wtedy wszystkie mapy by Ci działały a tak to trochę lipa. Nie lepiej zainwestować w oryginał i mieć spokój ? Tak poza tym to już wyszła 17'stka, ale no to już jest i wyłącznie Twoja decyzja.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  podstawa mapy rolnik3p 0 90 06-11-2017, 22:40
Ostatni post: rolnik3p
  Szukam mapy Raoth 0 127 05-26-2017, 20:37
Ostatni post: Raoth
  Edytowanie mapy przez notatnik Kuba Franciszek Szymanek 3 180 05-19-2017, 23:04
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  nakładanie mapy google rolnik3p 3 135 05-14-2017, 19:36
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Szukam dobrej mapy Wolverine2014 3 264 05-09-2017, 21:45
Ostatni post: Wolverine2014
  Szukam dobrej mapy Wolverine2014 0 83 05-07-2017, 14:46
Ostatni post: Wolverine2014
  Mapa Südhemmern i kolejne edycje mapy jacekz40 1 107 05-07-2017, 12:52
Ostatni post: Oli99
  szukam mapy sredniej depos 2 140 05-01-2017, 19:47
Ostatni post: super farmer
  konwert mapy z ls15 do ls17 ole123 4 213 04-26-2017, 17:52
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Mapy Antek 2 201 04-20-2017, 15:04
Ostatni post: Antek



Przegląda: 1 gości

Menu