Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

nie widzi mapy w grze
#1
witam

tak jak w temacie po pobraniu mapy jednej drugiej trzeciej i wrzuceniu ich do mods w grze żadnej nie widzi, ktos podpowie co z tym zrobić ?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Sprawdzałeś w jakim formacie są one spakowane, w ZIP czy RAR ? I czy przed wczytaniem zapisu zaznaczyłeś, tą czy te mapki ?
 
#3
(11-04-2016, 22:13)MichaelMF napisał(a): Sprawdzałeś w jakim formacie są one spakowane, w ZIP czy RAR ? I czy przed wczytaniem zapisu zaznaczyłeś, tą czy te mapki ?

mapki sa w formacie ZIP, i chodzi o to że w ogóle po wejściu do menu nie widzi tych mapek, czyli tak jakby ich w ogóle nie bylo
 
#4
Gra oryginalna no i czy zainstalowany najnowszy patch 1.2.1.1 ?
Zrób jeszcze tak, wypakuj mape do folderu, wejdź w plik modDesc i w linijce modDesc descVersion zmień liczbe na 30,31 i 32, wpisuj je pojedyńczo isprawdzaj czy zadziała. Jeśli nie to będziemy dalej kombinować. Wink
 
#5
(11-05-2016, 01:20)MichaelMF napisał(a): Gra oryginalna no i czy zainstalowany najnowszy patch 1.2.1.1 ?
Zrób jeszcze tak, wypakuj mape do folderu, wejdź  w plik modDesc i w linijce modDesc descVersion zmień liczbe na 30,31 i 32, wpisuj je pojedyńczo isprawdzaj czy zadziała. Jeśli nie to będziemy dalej kombinować. Wink

a skąd mogę tego patcha pobrac bo oczywiście nie wiedziałem że trzeba ? Big Grin
 
#6
Najpierw powiedz mi czy masz oryginalną grę, bo jeśli tak to patcha pobierz z oficjalnej strony Farminga.
https://www.farming-simulator.com/update...country=pl
 
Taka tam sobie reklama.
#7
(11-05-2016, 14:41)MichaelMF napisał(a): Najpierw powiedz mi czy masz oryginalną grę, bo jeśli tak to patcha pobierz z oficjalnej strony Farminga.
https://www.farming-simulator.com/update...country=pl

Gra pobierana z internetu i to jest jakaś wersja Gold Edition
 
#8
A poczekaj, bo ty grasz w FS 15 ? Bo mi się pomyliło z FS 17, to jeśli masz nie oryginalną gre to mamy problem.
 
#9
(11-05-2016, 16:30)MichaelMF napisał(a): A poczekaj, bo ty grasz w FS 15 ? Bo mi się pomyliło z FS 17, to jeśli masz nie oryginalną gre to mamy problem.

tak, to FS15, z tego co wiem to chyba nie trzeba miec oryginalnej gry by móc grać na innych mapkach
 
#10
Najlepiej by było jakbyś miał oryginalną grę to bez problemu byś mógł zainstalować najnowszego patcha i wtedy wszystkie mapy by Ci działały a tak to trochę lipa. Nie lepiej zainwestować w oryginał i mieć spokój ? Tak poza tym to już wyszła 17'stka, ale no to już jest i wyłącznie Twoja decyzja.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Szukam Mapy Marcin K 8 342 05-06-2018, 08:12
Ostatni post: TheDamian5435
  Wgrywanie Mapy Szymon Kowalczuk 9 156 04-30-2018, 21:45
Ostatni post: Ziuta
  Bład podczas proby otwarcia mapy FS17_Gamsting w GE Welcio17 11 293 04-28-2018, 18:29
Ostatni post: Misio
  Zmiana mapy na istniejącym save Patryk Chycek 4 256 04-20-2018, 13:50
Ostatni post: Patryk Chycek
  Zmiana TXT w grze. Małorolny92 8 314 04-12-2018, 09:01
Ostatni post: agRush2k
  Jak zgrać budynki z innej mapy z drzwiami? AgroMaster 3 248 04-07-2018, 12:03
Ostatni post: Ziuta
  Pytania w spr mapy AgroMaster 2 373 04-05-2018, 21:15
Ostatni post: AgroMaster
  Fs17 nie widzi map Krzych 10 277 04-03-2018, 23:50
Ostatni post: Dzi4d3k
  Szukam mapy. Osaa01 0 318 04-01-2018, 18:40
Ostatni post: Osaa01
  Szukam mapy LevisPL 0 249 03-29-2018, 14:27
Ostatni post: LevisPL



Przegląda: 1 gości

Menu