Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

nie widzi mapy w grze
#1
witam

tak jak w temacie po pobraniu mapy jednej drugiej trzeciej i wrzuceniu ich do mods w grze żadnej nie widzi, ktos podpowie co z tym zrobić ?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Sprawdzałeś w jakim formacie są one spakowane, w ZIP czy RAR ? I czy przed wczytaniem zapisu zaznaczyłeś, tą czy te mapki ?
 
#3
(11-04-2016, 22:13)MichaelMF napisał(a): Sprawdzałeś w jakim formacie są one spakowane, w ZIP czy RAR ? I czy przed wczytaniem zapisu zaznaczyłeś, tą czy te mapki ?

mapki sa w formacie ZIP, i chodzi o to że w ogóle po wejściu do menu nie widzi tych mapek, czyli tak jakby ich w ogóle nie bylo
 
#4
Gra oryginalna no i czy zainstalowany najnowszy patch 1.2.1.1 ?
Zrób jeszcze tak, wypakuj mape do folderu, wejdź w plik modDesc i w linijce modDesc descVersion zmień liczbe na 30,31 i 32, wpisuj je pojedyńczo isprawdzaj czy zadziała. Jeśli nie to będziemy dalej kombinować. Wink
 
#5
(11-05-2016, 01:20)MichaelMF napisał(a): Gra oryginalna no i czy zainstalowany najnowszy patch 1.2.1.1 ?
Zrób jeszcze tak, wypakuj mape do folderu, wejdź  w plik modDesc i w linijce modDesc descVersion zmień liczbe na 30,31 i 32, wpisuj je pojedyńczo isprawdzaj czy zadziała. Jeśli nie to będziemy dalej kombinować. Wink

a skąd mogę tego patcha pobrac bo oczywiście nie wiedziałem że trzeba ? Big Grin
 
#6
Najpierw powiedz mi czy masz oryginalną grę, bo jeśli tak to patcha pobierz z oficjalnej strony Farminga.
https://www.farming-simulator.com/update...country=pl
 
Taka tam sobie reklama.
#7
(11-05-2016, 14:41)MichaelMF napisał(a): Najpierw powiedz mi czy masz oryginalną grę, bo jeśli tak to patcha pobierz z oficjalnej strony Farminga.
https://www.farming-simulator.com/update...country=pl

Gra pobierana z internetu i to jest jakaś wersja Gold Edition
 
#8
A poczekaj, bo ty grasz w FS 15 ? Bo mi się pomyliło z FS 17, to jeśli masz nie oryginalną gre to mamy problem.
 
#9
(11-05-2016, 16:30)MichaelMF napisał(a): A poczekaj, bo ty grasz w FS 15 ? Bo mi się pomyliło z FS 17, to jeśli masz nie oryginalną gre to mamy problem.

tak, to FS15, z tego co wiem to chyba nie trzeba miec oryginalnej gry by móc grać na innych mapkach
 
#10
Najlepiej by było jakbyś miał oryginalną grę to bez problemu byś mógł zainstalować najnowszego patcha i wtedy wszystkie mapy by Ci działały a tak to trochę lipa. Nie lepiej zainwestować w oryginał i mieć spokój ? Tak poza tym to już wyszła 17'stka, ale no to już jest i wyłącznie Twoja decyzja.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Tworzenie mapy- problemy-multitrain obraz startowy radkus25 2 105 11-14-2017, 12:25
Ostatni post: radkus25
  Trzcina Do naszej mapy mrdzarek 0 131 11-13-2017, 23:22
Ostatni post: mrdzarek
  Edycja mapy w GE Pawel Szefer 3 114 11-12-2017, 18:33
Ostatni post: agRush2k
  Problem z poradnikiem z textura mapy szymek 0 69 11-10-2017, 20:20
Ostatni post: szymek
  Szukam Mapy Wojtek Kopankiewicz 2 124 11-04-2017, 17:32
Ostatni post: Wojtek Kopankiewicz
Exclamation problem ze świniami przy tworzeniu mapy Damian212 4 158 11-03-2017, 18:08
Ostatni post: Damian212
Wink Szukam Mapy Marcin K 2 178 11-01-2017, 18:30
Ostatni post: karol522
Exclamation Zasięg rysowania mapy? Manfi 2 116 10-25-2017, 07:48
Ostatni post: Manfi
  Mapy samson 4 122 10-23-2017, 14:49
Ostatni post: samson
  Ls 17 nie wczytują się mapy Paweł Z 7 254 10-22-2017, 21:54
Ostatni post: alientv



Przegląda: 1 gości

Menu