Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nie widzi mapy w grze
#1
witam

tak jak w temacie po pobraniu mapy jednej drugiej trzeciej i wrzuceniu ich do mods w grze żadnej nie widzi, ktos podpowie co z tym zrobić ?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Sprawdzałeś w jakim formacie są one spakowane, w ZIP czy RAR ? I czy przed wczytaniem zapisu zaznaczyłeś, tą czy te mapki ?
 
Odpowiedz
#3
(11-05-2016, 00:13)MichaelMF napisał(a): Sprawdzałeś w jakim formacie są one spakowane, w ZIP czy RAR ? I czy przed wczytaniem zapisu zaznaczyłeś, tą czy te mapki ?

mapki sa w formacie ZIP, i chodzi o to że w ogóle po wejściu do menu nie widzi tych mapek, czyli tak jakby ich w ogóle nie bylo
 
Odpowiedz
#4
Gra oryginalna no i czy zainstalowany najnowszy patch 1.2.1.1 ?
Zrób jeszcze tak, wypakuj mape do folderu, wejdź w plik modDesc i w linijce modDesc descVersion zmień liczbe na 30,31 i 32, wpisuj je pojedyńczo isprawdzaj czy zadziała. Jeśli nie to będziemy dalej kombinować. Wink
 
Odpowiedz
#5
(11-05-2016, 03:20)MichaelMF napisał(a): Gra oryginalna no i czy zainstalowany najnowszy patch 1.2.1.1 ?
Zrób jeszcze tak, wypakuj mape do folderu, wejdź  w plik modDesc i w linijce modDesc descVersion zmień liczbe na 30,31 i 32, wpisuj je pojedyńczo isprawdzaj czy zadziała. Jeśli nie to będziemy dalej kombinować. Wink

a skąd mogę tego patcha pobrac bo oczywiście nie wiedziałem że trzeba ? Big Grin
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#6
Najpierw powiedz mi czy masz oryginalną grę, bo jeśli tak to patcha pobierz z oficjalnej strony Farminga.
https://www.farming-simulator.com/update...country=pl
 
Odpowiedz
#7
(11-05-2016, 16:41)MichaelMF napisał(a): Najpierw powiedz mi czy masz oryginalną grę, bo jeśli tak to patcha pobierz z oficjalnej strony Farminga.
https://www.farming-simulator.com/update...country=pl

Gra pobierana z internetu i to jest jakaś wersja Gold Edition
 
Odpowiedz
#8
A poczekaj, bo ty grasz w FS 15 ? Bo mi się pomyliło z FS 17, to jeśli masz nie oryginalną gre to mamy problem.
 
Odpowiedz
#9
(11-05-2016, 18:30)MichaelMF napisał(a): A poczekaj, bo ty grasz w FS 15 ? Bo mi się pomyliło z FS 17, to jeśli masz nie oryginalną gre to mamy problem.

tak, to FS15, z tego co wiem to chyba nie trzeba miec oryginalnej gry by móc grać na innych mapkach
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#10
Najlepiej by było jakbyś miał oryginalną grę to bez problemu byś mógł zainstalować najnowszego patcha i wtedy wszystkie mapy by Ci działały a tak to trochę lipa. Nie lepiej zainwestować w oryginał i mieć spokój ? Tak poza tym to już wyszła 17'stka, ale no to już jest i wyłącznie Twoja decyzja.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Szukam pliku do Mapy Addriano87 0 43 01-06-2017, 13:31
Ostatni post: Addriano87
  sklep nie widzi modów Szymek Szymorro Staniszewski 1 61 01-05-2017, 17:11
Ostatni post: Ziuta
  przerabianie mapy daniel101097 4 77 01-03-2017, 17:37
Ostatni post: daniel101097
  Mapy nie chcą się włączyć. micho1333 6 174 09-24-2016, 17:26
Ostatni post: micho1333
Exclamation Poprawienie kamery i brak modu w grze claas1221 2 146 09-05-2016, 17:46
Ostatni post: claas1221
  Crashowanie się gry przy wczytywaniu mapy. seba200215 3 153 08-22-2016, 22:24
Ostatni post: seba200215
  Problem ze startem mapy w fs DefixGames 0 128 08-22-2016, 21:35
Ostatni post: DefixGames
  Boluśowo - FS nie widzi mapy gibbons2404 8 415 08-14-2016, 16:56
Ostatni post: MichaelMF
  Banalne pyt. dot. tworzenia mapy Asantas 2 162 08-01-2016, 00:53
Ostatni post: lolki loki
Sad Jak uruchomić własną mapę w grze ls15 aby była dostępna przy wyborze map w menu? kaczmar 3 167 07-28-2016, 12:18
Ostatni post: Ledowy



Przegląda: 1 gości

Menu