Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

nie widzi mapy w grze
#11
(11-06-2016, 00:23)MichaelMF napisał(a): Najlepiej by było jakbyś miał oryginalną grę to bez problemu byś mógł zainstalować najnowszego patcha i wtedy wszystkie mapy by Ci działały a tak to trochę lipa. Nie lepiej zainwestować w oryginał i mieć spokój ? Tak poza tym to już wyszła 17'stka, ale no to już jest i wyłącznie Twoja decyzja.

no dlatego że wyszła 17 to nie chce kupowac 15 a na 15 by jeszcze pograł bo fajne mapki i mody są
 
Taka tam sobie reklama.
#12
na piracie ci żadne mody nie pójdą bo to jest tak jak z demo ls 13 że
możesz tylko gać na oryginalny mapach i maszynach
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Szukam Mapy Marcin K 8 319 05-06-2018, 08:12
Ostatni post: TheDamian5435
  Wgrywanie Mapy Szymon Kowalczuk 9 145 04-30-2018, 21:45
Ostatni post: Ziuta
  Bład podczas proby otwarcia mapy FS17_Gamsting w GE Welcio17 11 285 04-28-2018, 18:29
Ostatni post: Misio
  Zmiana mapy na istniejącym save Patryk Chycek 4 252 04-20-2018, 13:50
Ostatni post: Patryk Chycek
  Zmiana TXT w grze. Małorolny92 8 305 04-12-2018, 09:01
Ostatni post: agRush2k
  Jak zgrać budynki z innej mapy z drzwiami? AgroMaster 3 247 04-07-2018, 12:03
Ostatni post: Ziuta
  Pytania w spr mapy AgroMaster 2 368 04-05-2018, 21:15
Ostatni post: AgroMaster
  Fs17 nie widzi map Krzych 10 271 04-03-2018, 23:50
Ostatni post: Dzi4d3k
  Szukam mapy. Osaa01 0 315 04-01-2018, 18:40
Ostatni post: Osaa01
  Szukam mapy LevisPL 0 247 03-29-2018, 14:27
Ostatni post: LevisPL



Przegląda: 1 gości

Menu