Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

nie widzi mapy w grze
#11
(11-06-2016, 00:23)MichaelMF napisał(a): Najlepiej by było jakbyś miał oryginalną grę to bez problemu byś mógł zainstalować najnowszego patcha i wtedy wszystkie mapy by Ci działały a tak to trochę lipa. Nie lepiej zainwestować w oryginał i mieć spokój ? Tak poza tym to już wyszła 17'stka, ale no to już jest i wyłącznie Twoja decyzja.

no dlatego że wyszła 17 to nie chce kupowac 15 a na 15 by jeszcze pograł bo fajne mapki i mody są
 
Taka tam sobie reklama.
#12
na piracie ci żadne mody nie pójdą bo to jest tak jak z demo ls 13 że
możesz tylko gać na oryginalny mapach i maszynach
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  szukam mapy Av3nida 8 314 03-22-2018, 16:54
Ostatni post: Av3nida
  Szukam mapy Igor Ślusarczyk 0 137 03-16-2018, 20:20
Ostatni post: Igor Ślusarczyk
  Nazwa mapy Ataven 3 171 03-09-2018, 17:05
Ostatni post: Ataven
  Tworzenie mapy fierciu123 1 142 03-05-2018, 18:42
Ostatni post: Wolnyls11
  Edycja mapy - problem Mateusz Gabrahn 6 346 03-04-2018, 19:25
Ostatni post: Mateusz Gabrahn
  przeróbka oryginalnej mapy Darecki30 5 173 03-03-2018, 13:25
Ostatni post: Misio
  Giants Editor nie wczytuje mapy rolnik sadi 3 179 03-02-2018, 14:15
Ostatni post: rolnik sadi
  Szukam mapy Antek 3 257 02-25-2018, 17:44
Ostatni post: Antek
  Szukam mapy z trzciną cukrową Wolverine2014 0 182 02-25-2018, 17:25
Ostatni post: Wolverine2014
  jak wstawic produkcje nasion do mapy? Michał MM 1 152 02-25-2018, 09:57
Ostatni post: Michał MM



Przegląda: 1 gości

Menu