Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor
#1
Witam.


Chcę zrobić sobie mapkę od nowa, lecz mam problem.Nie moge zasadzic/zasiac zadnych roslin  i nie mogę namalować np. betonu, blota itp. Klikam w tą roslinke (terrain foliage paint mode) lub w czerwony ołowek (terrain detail texture paint mode) to po prawej stronie w "Atributes" mam cale puste pole.


Gdy 'bawilem" sie w podajże GE 6.0.5 pojawialo sie tam np zmiana textury powierzchni itp.
Dodam że mape mam czysta z tej strony "samplemodmap" i GE 7.0.2 pobrany z Googla.

W czym moze byc problem?
Thx za odpowiedz.
Pozdrawiam.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Kolego , za to nie odpowiada " Atributes " tylko " terrain editing "
 
#3
Dzieki przyjacielu ależ ja nie mądry ..... Smile

A moze wiesz jak sadzic/siac te rosliny i malowac powierzchnie ziemi itp ?

Dzieki za odp.
 
#4
Jest masa poradników na YouTube i w internecie , jeśli ci zależy to poświęć trochę czasu i szybko się nauczysz Wink
 
#5
No wlasciwie masz racje...

I tak dzieki za pomoc czlowieku!
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor marcinexx 0 99 03-29-2018, 09:58
Ostatni post: marcinexx
  edycja terenu w giants editor freeazy 5 188 03-05-2018, 20:50
Ostatni post: freeazy
  problem z giants editor konrad.230 5 327 03-03-2018, 12:15
Ostatni post: konrad.230
  Giants Editor nie wczytuje mapy rolnik sadi 3 223 03-02-2018, 14:15
Ostatni post: rolnik sadi
  Giants Edytor Pierre Katisavan 1 170 02-17-2018, 21:22
Ostatni post: XEnter
  Giants 6.0.5 Error while loading michaael15 6 272 02-13-2018, 14:09
Ostatni post: michaael15
  Giants editor przenoszenie. KamS. 1 183 02-04-2018, 17:26
Ostatni post: radkus25
  problem z trawą giants editor KamS. 1 208 02-04-2018, 12:20
Ostatni post: Małorolny92
  giants editor edycja bartek2606 4 248 02-03-2018, 11:46
Ostatni post: Małorolny92
  problem z giants editor the trawatv 5 285 01-23-2018, 22:29
Ostatni post: agRush2k



Przegląda: 1 gości

Menu