Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor
#1
Witam.


Chcę zrobić sobie mapkę od nowa, lecz mam problem.Nie moge zasadzic/zasiac zadnych roslin  i nie mogę namalować np. betonu, blota itp. Klikam w tą roslinke (terrain foliage paint mode) lub w czerwony ołowek (terrain detail texture paint mode) to po prawej stronie w "Atributes" mam cale puste pole.


Gdy 'bawilem" sie w podajże GE 6.0.5 pojawialo sie tam np zmiana textury powierzchni itp.
Dodam że mape mam czysta z tej strony "samplemodmap" i GE 7.0.2 pobrany z Googla.

W czym moze byc problem?
Thx za odpowiedz.
Pozdrawiam.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Kolego , za to nie odpowiada " Atributes " tylko " terrain editing "
 
#3
Dzieki przyjacielu ależ ja nie mądry ..... Smile

A moze wiesz jak sadzic/siac te rosliny i malowac powierzchnie ziemi itp ?

Dzieki za odp.
 
#4
Jest masa poradników na YouTube i w internecie , jeśli ci zależy to poświęć trochę czasu i szybko się nauczysz Wink
 
#5
No wlasciwie masz racje...

I tak dzieki za pomoc czlowieku!
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  giants editor FresZu44 22 533 09-13-2018, 15:53
Ostatni post: Misio
  giants editor Paw3ll 2 163 08-25-2018, 14:29
Ostatni post: Paw3ll
  Problem Giants Editor oskarolbrych 2 225 08-19-2018, 15:08
Ostatni post: oskarolbrych
  giants editor myszka dudi777 4 272 07-19-2018, 19:54
Ostatni post: user12
  Problem w Giants Editor Paw3ll 6 362 07-17-2018, 20:20
Ostatni post: Paw3ll
  Giants budynki Szabat7 6 349 07-10-2018, 07:54
Ostatni post: Extremek12
  GIANTS Editor 7 nie działa 85camillo 4 306 06-30-2018, 21:48
Ostatni post: 85camillo
  problem w giants editor Paw3ll 4 294 06-27-2018, 11:06
Ostatni post: Paw3ll
  Giants Engine rolnik28 4 264 06-01-2018, 09:49
Ostatni post: rolnik28
  GIants Editor Spinless ucupucu 2 322 04-29-2018, 18:36
Ostatni post: Wolnyls11



Przegląda: 1 gości

Menu