Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor
#1
Witam.


Chcę zrobić sobie mapkę od nowa, lecz mam problem.Nie moge zasadzic/zasiac zadnych roslin  i nie mogę namalować np. betonu, blota itp. Klikam w tą roslinke (terrain foliage paint mode) lub w czerwony ołowek (terrain detail texture paint mode) to po prawej stronie w "Atributes" mam cale puste pole.


Gdy 'bawilem" sie w podajże GE 6.0.5 pojawialo sie tam np zmiana textury powierzchni itp.
Dodam że mape mam czysta z tej strony "samplemodmap" i GE 7.0.2 pobrany z Googla.

W czym moze byc problem?
Thx za odpowiedz.
Pozdrawiam.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Kolego , za to nie odpowiada " Atributes " tylko " terrain editing "
 
#3
Dzieki przyjacielu ależ ja nie mądry ..... Smile

A moze wiesz jak sadzic/siac te rosliny i malowac powierzchnie ziemi itp ?

Dzieki za odp.
 
#4
Jest masa poradników na YouTube i w internecie , jeśli ci zależy to poświęć trochę czasu i szybko się nauczysz Wink
 
#5
No wlasciwie masz racje...

I tak dzieki za pomoc czlowieku!
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor rolnik28 2 148 12-27-2017, 00:02
Ostatni post: Bajo
  Problem z giants Editor KamS. 1 151 12-26-2017, 23:55
Ostatni post: Bajo
  Pomocy !! GIANTS Engine 7.0.0 przestał działać PIOTRAS21 19 883 11-28-2017, 17:13
Ostatni post: waniaczek
  Program GIANTS 6.0.2 przestał działać Kuliq 1 137 11-27-2017, 22:19
Ostatni post: Dura455
  giants editor/ reset maszyn jarema34 0 133 11-25-2017, 10:35
Ostatni post: jarema34
  Jak dodać wode w giants editor? Michał MM 2 199 11-16-2017, 19:53
Ostatni post: Michał MM
  Giants Editor gniewoszek77 2 173 10-14-2017, 22:06
Ostatni post: Ziuta
  Giants Engine 7.0.0 przestał działać Sikoreł 11 1,725 09-20-2017, 20:07
Ostatni post: Sikoreł
  Giants Editor indor1321 2 223 08-17-2017, 15:20
Ostatni post: user12
  Kolizja drzwi w Giants Editor seba200215 1 240 08-09-2017, 19:15
Ostatni post: user12



Przegląda: 1 gości

Menu