Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor
#1
Witam.


Chcę zrobić sobie mapkę od nowa, lecz mam problem.Nie moge zasadzic/zasiac zadnych roslin  i nie mogę namalować np. betonu, blota itp. Klikam w tą roslinke (terrain foliage paint mode) lub w czerwony ołowek (terrain detail texture paint mode) to po prawej stronie w "Atributes" mam cale puste pole.


Gdy 'bawilem" sie w podajże GE 6.0.5 pojawialo sie tam np zmiana textury powierzchni itp.
Dodam że mape mam czysta z tej strony "samplemodmap" i GE 7.0.2 pobrany z Googla.

W czym moze byc problem?
Thx za odpowiedz.
Pozdrawiam.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Kolego , za to nie odpowiada " Atributes " tylko " terrain editing "
 
#3
Dzieki przyjacielu ależ ja nie mądry ..... Smile

A moze wiesz jak sadzic/siac te rosliny i malowac powierzchnie ziemi itp ?

Dzieki za odp.
 
#4
Jest masa poradników na YouTube i w internecie , jeśli ci zależy to poświęć trochę czasu i szybko się nauczysz Wink
 
#5
No wlasciwie masz racje...

I tak dzieki za pomoc czlowieku!
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  giants editor myszka dudi777 4 92 07-19-2018, 19:54
Ostatni post: user12
  Problem w Giants Editor Paw3ll 6 208 07-17-2018, 20:20
Ostatni post: Paw3ll
  Giants budynki Szabat7 6 238 07-10-2018, 07:54
Ostatni post: Extremek12
  GIANTS Editor 7 nie działa 85camillo 4 212 06-30-2018, 21:48
Ostatni post: 85camillo
  problem w giants editor Paw3ll 4 236 06-27-2018, 11:06
Ostatni post: Paw3ll
  Giants Engine rolnik28 4 194 06-01-2018, 09:49
Ostatni post: rolnik28
  GIants Editor Spinless ucupucu 2 234 04-29-2018, 18:36
Ostatni post: Wolnyls11
  Giants Editor marcinexx 0 190 03-29-2018, 09:58
Ostatni post: marcinexx
  edycja terenu w giants editor freeazy 5 290 03-05-2018, 20:50
Ostatni post: freeazy
  problem z giants editor konrad.230 5 478 03-03-2018, 12:15
Ostatni post: konrad.230



Przegląda: 1 gości

Menu