Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor
#1
Witam Ponownie,

Tworzę mapkę do FS 17. Prace idą żmudnie i do tego doszedl problem. Mianowicie ,gdy chcę wyciagnać z mapy Goldcrest Valley lub Sosnovki jakis krzew , drzewo i przeniose na swoja mapke to widac ze drzewko/krzew zostalo dodane na moja mapkę ale wlogule nie ma tekstur. Tak jakby tego obiektu nie bylo na mapie. Jest niewidzialny....
Dodam że z innymi obiektamu typu budynki, ploty nie mam z tym problemu.
Mam nadzieje ze jasno wyjasnilem ten problem.

Pozdrawiam Serdecznie 
i THX za pomoc.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Kopiujesz te obiekty, czy eksportujesz? Z oryginalnej mapy musisz wyeksportować obiekt do folderu swojej mapy (Export selection with files) i dopiero importujesz go do swojej mapy.
 
#3
Robie tak ciągle z kazdymi obiektami i dzialaja poprawnie.A drzewa i krzewy nie chca.
No nic musze z innych map je wyciagac. Big Grin
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor rolnik28 2 148 12-27-2017, 00:02
Ostatni post: Bajo
  Problem z giants Editor KamS. 1 154 12-26-2017, 23:55
Ostatni post: Bajo
  Pomocy !! GIANTS Engine 7.0.0 przestał działać PIOTRAS21 19 893 11-28-2017, 17:13
Ostatni post: waniaczek
  Program GIANTS 6.0.2 przestał działać Kuliq 1 138 11-27-2017, 22:19
Ostatni post: Dura455
  giants editor/ reset maszyn jarema34 0 133 11-25-2017, 10:35
Ostatni post: jarema34
  Jak dodać wode w giants editor? Michał MM 2 201 11-16-2017, 19:53
Ostatni post: Michał MM
  Giants Editor gniewoszek77 2 173 10-14-2017, 22:06
Ostatni post: Ziuta
  Giants Engine 7.0.0 przestał działać Sikoreł 11 1,747 09-20-2017, 20:07
Ostatni post: Sikoreł
  Giants Editor indor1321 2 224 08-17-2017, 15:20
Ostatni post: user12
  Kolizja drzwi w Giants Editor seba200215 1 241 08-09-2017, 19:15
Ostatni post: user12



Przegląda: 1 gości

Menu