Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor
#1
Witam Ponownie,

Tworzę mapkę do FS 17. Prace idą żmudnie i do tego doszedl problem. Mianowicie ,gdy chcę wyciagnać z mapy Goldcrest Valley lub Sosnovki jakis krzew , drzewo i przeniose na swoja mapke to widac ze drzewko/krzew zostalo dodane na moja mapkę ale wlogule nie ma tekstur. Tak jakby tego obiektu nie bylo na mapie. Jest niewidzialny....
Dodam że z innymi obiektamu typu budynki, ploty nie mam z tym problemu.
Mam nadzieje ze jasno wyjasnilem ten problem.

Pozdrawiam Serdecznie 
i THX za pomoc.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Kopiujesz te obiekty, czy eksportujesz? Z oryginalnej mapy musisz wyeksportować obiekt do folderu swojej mapy (Export selection with files) i dopiero importujesz go do swojej mapy.
 
#3
Robie tak ciągle z kazdymi obiektami i dzialaja poprawnie.A drzewa i krzewy nie chca.
No nic musze z innych map je wyciagac. Big Grin
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Editor marcinexx 0 99 03-29-2018, 09:58
Ostatni post: marcinexx
  edycja terenu w giants editor freeazy 5 188 03-05-2018, 20:50
Ostatni post: freeazy
  problem z giants editor konrad.230 5 327 03-03-2018, 12:15
Ostatni post: konrad.230
  Giants Editor nie wczytuje mapy rolnik sadi 3 223 03-02-2018, 14:15
Ostatni post: rolnik sadi
  Giants Edytor Pierre Katisavan 1 170 02-17-2018, 21:22
Ostatni post: XEnter
  Giants 6.0.5 Error while loading michaael15 6 272 02-13-2018, 14:09
Ostatni post: michaael15
  Giants editor przenoszenie. KamS. 1 183 02-04-2018, 17:26
Ostatni post: radkus25
  problem z trawą giants editor KamS. 1 208 02-04-2018, 12:20
Ostatni post: Małorolny92
  giants editor edycja bartek2606 4 248 02-03-2018, 11:46
Ostatni post: Małorolny92
  problem z giants editor the trawatv 5 285 01-23-2018, 22:29
Ostatni post: agRush2k



Przegląda: 1 gości

Menu