Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants Editor
#1
Witam Ponownie,

Tworzę mapkę do FS 17. Prace idą żmudnie i do tego doszedl problem. Mianowicie ,gdy chcę wyciagnać z mapy Goldcrest Valley lub Sosnovki jakis krzew , drzewo i przeniose na swoja mapke to widac ze drzewko/krzew zostalo dodane na moja mapkę ale wlogule nie ma tekstur. Tak jakby tego obiektu nie bylo na mapie. Jest niewidzialny....
Dodam że z innymi obiektamu typu budynki, ploty nie mam z tym problemu.
Mam nadzieje ze jasno wyjasnilem ten problem.

Pozdrawiam Serdecznie 
i THX za pomoc.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Kopiujesz te obiekty, czy eksportujesz? Z oryginalnej mapy musisz wyeksportować obiekt do folderu swojej mapy (Export selection with files) i dopiero importujesz go do swojej mapy.
 
#3
Robie tak ciągle z kazdymi obiektami i dzialaja poprawnie.A drzewa i krzewy nie chca.
No nic musze z innych map je wyciagac. Big Grin
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  giants editor myszka dudi777 4 92 07-19-2018, 19:54
Ostatni post: user12
  Problem w Giants Editor Paw3ll 6 208 07-17-2018, 20:20
Ostatni post: Paw3ll
  Giants budynki Szabat7 6 238 07-10-2018, 07:54
Ostatni post: Extremek12
  GIANTS Editor 7 nie działa 85camillo 4 212 06-30-2018, 21:48
Ostatni post: 85camillo
  problem w giants editor Paw3ll 4 236 06-27-2018, 11:06
Ostatni post: Paw3ll
  Giants Engine rolnik28 4 194 06-01-2018, 09:49
Ostatni post: rolnik28
  GIants Editor Spinless ucupucu 2 234 04-29-2018, 18:36
Ostatni post: Wolnyls11
  Giants Editor marcinexx 0 190 03-29-2018, 09:58
Ostatni post: marcinexx
  edycja terenu w giants editor freeazy 5 290 03-05-2018, 20:50
Ostatni post: freeazy
  problem z giants editor konrad.230 5 478 03-03-2018, 12:15
Ostatni post: konrad.230



Przegląda: 1 gości

Menu