Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Multiplayer: Nie widać serwera kolegi
#1
Cześć,

Wspólnie z kolegą kupiliśmy FS17, ażeby pograć sobie na multi. Niestety nie mogę znaleźć serwera stworzonego uprzednio przez kolegę, ani on nie może znaleźć serwera stworzonego przeze mnie. Próbowaliśmy zainstalować i użyć Hamachi (oba komputery się pingują), a także wyłączać firewall'e lecz problem pozostał. Bardzo proszę o pomoc.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
musicie mieć te samą aktualizacje
 
#3
(11-20-2016, 19:12)strazak123 napisał(a): musicie mieć te samą aktualizacje

Dzięki za odpowiedź. Mamy zaktualizowaną wersję gry. Problem występuje nadal.
 
#4
dziwne. żeby nie było wcale widać ? połączenia to zdarzają się problemy ale żeby nie było wcale widać ? jak zakładacie ? na europe kontynenantalna ? jak masz w opcjach rodzaj łącza ? tam popatrz może coś trzeba zmienić
 
#5
Wy kupiliście wspólnie ? No to jak macie tak to napewno sobie nie pogracie. Ty lub kolega będziecie musieli kupić kolejną gre, bo do MP muszą być inne klucze.
 
#6
no chyba nie był by tak nierozgarnięty żeby pisać tu że grają na jednym kluczu Big Grin
 
Taka tam sobie reklama.
#7
No mógł np. o tym nie wiedzieć, były już takie przypadki.
 
#8
Dzięki piękne za odpowiedzi. Oczywiście gramy na osobnych kluczach Smile

Opcje sieciowe ustawialiśmy na DSL, posiadam zewnętrzne IP. W przypadku połączenia przez Hamachi ustawialiśmy na LAN.
Testowaliśmy też ustawienie UPnP.

Dzisiaj na wolnej chwili spróbujemy przeinstalować gry. Może to coś pomoże. Dam znać. Dzięki jeszcze raz Smile
 
#9
a inne serwery widzicie ? może warto filtrów użyć żeby ograniczyć ilość serwerów. tak czy siak dajcie znać czy się udało
 
#10
(11-21-2016, 12:59)Tomasz SkcePL napisał(a): a inne serwery widzicie ? może warto filtrów użyć żeby ograniczyć ilość serwerów. tak czy siak dajcie znać czy się udało

Tak, widać inne serwery. Częściowo problem został rozwiązany. Po przeinstalowaniu gry i ponownej instalacji patch'a v1.3 widzimy stworzony uprzednio serwer, lecz w trakcie łączenia wyskakuje komunikat: "Nie udało się nawiązać połączenia z grą wieloosobową".

Dzięki Wam za wszystkie podpowiedzi. Jutro spróbujemy z kolegą coś pokombinować z tym fantem. Gdyby dało radę to dam znać Wink   

Pozdrawiam serdecznie
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Multiplayer KubEs 1 993 08-22-2019, 15:25
Ostatni post: Ziuta
  Multiplayer BigorUP 0 865 11-23-2018, 14:33
Ostatni post: BigorUP
  [SzukamSZUKAM KOLEGI DO GRY rafasa55 1 1,063 09-15-2018, 13:20
Ostatni post: rafasa55
  [SzukamMultiPlayer Szym 5 2,135 08-22-2018, 08:10
Ostatni post: Cashowski
  [SzukamMultiPlayer Szym 0 902 07-22-2018, 13:12
Ostatni post: Szym
  Problem z multiplayer FilipPlayer 54 (FilipPlayer54) 0 977 07-15-2018, 21:27
Ostatni post: FilipPlayer 54 (FilipPlayer54)
  Problem z dołączeniem do kolegi AgroMaster 0 1,368 05-15-2018, 10:43
Ostatni post: AgroMaster
  Fs17 multiplayer DżejkoP 1 1,336 05-13-2018, 13:33
Ostatni post: Ziuta
  Problem z mapą na Multiplayer dudek15a 5 2,116 03-20-2018, 13:29
Ostatni post: Dzi4d3k
  Problem z Multiplayer Damian Rydel 0 1,157 03-07-2018, 00:15
Ostatni post: Damian Rydel



Przegląda: 1 gości

Menu