Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Multiplayer: Nie widać serwera kolegi
#1
Cześć,

Wspólnie z kolegą kupiliśmy FS17, ażeby pograć sobie na multi. Niestety nie mogę znaleźć serwera stworzonego uprzednio przez kolegę, ani on nie może znaleźć serwera stworzonego przeze mnie. Próbowaliśmy zainstalować i użyć Hamachi (oba komputery się pingują), a także wyłączać firewall'e lecz problem pozostał. Bardzo proszę o pomoc.
 
Taka tam sobie reklama.
Taka tam sobie zawartość reklamy
#2
musicie mieć te samą aktualizacje
 
#3
(11-20-2016, 21:12)strazak123 napisał(a): musicie mieć te samą aktualizacje

Dzięki za odpowiedź. Mamy zaktualizowaną wersję gry. Problem występuje nadal.
 
#4
dziwne. żeby nie było wcale widać ? połączenia to zdarzają się problemy ale żeby nie było wcale widać ? jak zakładacie ? na europe kontynenantalna ? jak masz w opcjach rodzaj łącza ? tam popatrz może coś trzeba zmienić
 
#5
Wy kupiliście wspólnie ? No to jak macie tak to napewno sobie nie pogracie. Ty lub kolega będziecie musieli kupić kolejną gre, bo do MP muszą być inne klucze.
 
#6
no chyba nie był by tak nierozgarnięty żeby pisać tu że grają na jednym kluczu Big Grin
 
#7
No mógł np. o tym nie wiedzieć, były już takie przypadki.
 
#8
Dzięki piękne za odpowiedzi. Oczywiście gramy na osobnych kluczach Smile

Opcje sieciowe ustawialiśmy na DSL, posiadam zewnętrzne IP. W przypadku połączenia przez Hamachi ustawialiśmy na LAN.
Testowaliśmy też ustawienie UPnP.

Dzisiaj na wolnej chwili spróbujemy przeinstalować gry. Może to coś pomoże. Dam znać. Dzięki jeszcze raz Smile
 
#9
a inne serwery widzicie ? może warto filtrów użyć żeby ograniczyć ilość serwerów. tak czy siak dajcie znać czy się udało
 
#10
(11-21-2016, 14:59)Tomasz SkcePL napisał(a): a inne serwery widzicie ? może warto filtrów użyć żeby ograniczyć ilość serwerów. tak czy siak dajcie znać czy się udało

Tak, widać inne serwery. Częściowo problem został rozwiązany. Po przeinstalowaniu gry i ponownej instalacji patch'a v1.3 widzimy stworzony uprzednio serwer, lecz w trakcie łączenia wyskakuje komunikat: "Nie udało się nawiązać połączenia z grą wieloosobową".

Dzięki Wam za wszystkie podpowiedzi. Jutro spróbujemy z kolegą coś pokombinować z tym fantem. Gdyby dało radę to dam znać Wink   

Pozdrawiam serdecznie
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z multiplayer Exminator 3 358 05-15-2017, 10:33
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Multiplayer pieniążki tuniotrolo 2 173 04-26-2017, 20:32
Ostatni post: tuniotrolo
  Nie widać trawy GE 7.0.2 Querex 2 219 04-21-2017, 14:25
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Szybka pomoc Multiplayer LS15 klopo99 1 145 04-14-2017, 14:43
Ostatni post: Ziuta
Thumbs Up Szukam Graczy na MultiPlayer FS17 [Dedyk] Atrix 14 2,779 03-17-2017, 20:48
Ostatni post: mikolajbiel
  Multiplayer DEDYK Rob son 1 251 02-22-2017, 21:14
Ostatni post: Tomek Świtalski
  Xbox one multiplayer Karol Lis 0 103 02-16-2017, 23:13
Ostatni post: Karol Lis
  Wywala z serwera kosmiak0 0 104 02-11-2017, 17:03
Ostatni post: kosmiak0
Question Tworzenie serwera dedykowanego Frugo_Memphis 1 201 02-02-2017, 11:33
Ostatni post: Jacek Brudny
  MultiPlayer Łukasz-_- 1 147 01-29-2017, 12:37
Ostatni post: dzikix98



Przegląda: 1 gości

Menu