Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Spolszczenie giants editor oraz jak grupowac modele
#1
Witam mam takie pytanie czy da się spolszczyć nowego giantsa bo bardzo bym chciał i jak się grupuje modele chodzi mi o to okienko po lewej stronie giantsa
 
Taka tam sobie reklama.
#2
to niczym może aż tak bardzo sie nie rożni wojek google i poradniki do GE ułatwiły by sprawe . polecam . ze spolszczeniem nie wiem Smile
 
#3
(11-24-2016, 15:34)Death napisał(a): to niczym może aż tak bardzo sie nie rożni wojek google i poradniki do GE ułatwiły by sprawe . polecam . ze spolszczeniem niewiem
wójek google polecił mi to forum więc licze na pomoc
 
#4
Dziwię się pytaniem o spolszczenie, jak masz oryginała to i język ojczysty też masz. No chyba, że zakup był na innym kontynencie Big Grin
 
#5
(11-29-2016, 08:29)Darek Cieślik napisał(a): Dziwię się pytaniem o spolszczenie, jak masz oryginała to i język ojczysty też masz. No chyba, że zakup był na innym kontynencie Big Grin

Przeczytaj uważnie co kolega pisze, a potem dopiero udzielaj odpowiedzi.
Synthetic53
No niestety, nie da się spolszczyć GE.
 
#6
Na upartego spolszczyć się da bo sam podejmowałem takie próby, ale większego sensu to nie ma.
 
Taka tam sobie reklama.
#7
na upartego to i tak bez sensu / bo i tak podejzy kogos na yt by cos tam zrobic tam jest po angielsku a ten bedzie miał polski i bedzie sie głowił co ten kolo z yt tam nacisnoł Tongue takze jak wyzej to bez sensu
 
#8
(12-01-2016, 00:51)Rockstar94 napisał(a): Na upartego spolszczyć się da bo sam podejmowałem takie próby, ale większego sensu to nie ma.

Weź nie pisz głupot... Nie da się spolszczyć GE bo nie ma on wydzielonych plików językowych, wszystkie słowa wpisane są w kod programu... Ty ledwie potrafisz do czyjegoś skryptu dokleić kilka linijek z innego skryptu, a gdzie tu dekompilacja kodu programu do jakiegoś zrozumiałego dla człowieka języka i ponowna kompilacja na kod bajtowy...
 
#9
Jak się tak w miare zna English, to z obsługą nie powinno być problemu. Wink
 
#10
(11-24-2016, 15:30)Synthetic53 napisał(a): Witam mam takie pytanie czy da się spolszczyć nowego giantsa bo bardzo bym chciał i jak się grupuje modele chodzi mi o to okienko po lewej stronie giantsa

hej
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z giants editor pro100wd 4 2,364 02-21-2021, 23:36
Ostatni post: Rusheer
  Program Giants engine 7.0.0 przestał działać Kempa 0 1,400 11-30-2020, 00:00
Ostatni post: Kempa
  Giants editor v 7.1.0 64 bit Wolverine2014 0 1,651 08-15-2019, 22:43
Ostatni post: Wolverine2014
  Program giants engine 7.0.0 przestał działać sibul 1 3,650 07-16-2019, 10:41
Ostatni post: lookee86
  Siemka,mam mały problem z giants editor Pomocyy!!!] Pawlo 550 0 1,602 02-17-2019, 12:56
Ostatni post: Pawlo 550
  Spolszczenie ksp1911 1 2,573 11-22-2018, 03:54
Ostatni post: Admin
  Giants engine 7.0.0 przestał działać patryksw5 0 1,204 10-31-2018, 22:11
Ostatni post: patryksw5
  Spolszczenie na Mac OS Cyslavv 2 1,402 10-01-2018, 14:53
Ostatni post: Ziuta
  giants editor FresZu44 22 5,762 09-13-2018, 15:53
Ostatni post: Misio
  Znikające opony oraz tekstury FilipMassey 1 1,073 09-02-2018, 11:55
Ostatni post: Rusheer



Przegląda: 1 gości

Menu