Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem dotyczący ge
#1
Witam
 
Mam problem dotyczący giants editora, mianowicie po otworzeniu mapki nie widać ani ziemi, ani budynków. Nie wiem czym jest to spowodowane

Sprawdzane było w ge 7.0.0 , 7.0.2 , 7.0.5 i wszędzie ten sam problem.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Zobacz jakie błędy generuje mapa po odpaleniu w grze. Jeśli żadnych to znaczy że kamera jest ustawiona gdzieś pod ziemią.
 
#3
Zobacz czy na pewno pobrałeś mapę do 17 Smile A nie do 15 Wink A jeśli było by tak jak mówi Tomix to daj sobie na jakiś przykładowy budynek i wciśnij "F" wtedy przeteleportuje Cie do tego budynku, obiektu Wink
100 Postów   - 2016-11-27

[Obrazek: pictures-download-hip8ksy0.jpg]


 
 
#4
(11-27-2016, 12:44)Tomix napisał(a): Zobacz jakie błędy generuje mapa po odpaleniu w grze. Jeśli żadnych to znaczy że kamera jest ustawiona gdzieś pod ziemią.

Mapa nie posiada żadnych błędów w grze, a kamera w ge jest dobrze ustawiona

(11-27-2016, 12:54)zGwinta napisał(a): Zobacz czy na pewno pobrałeś mapę do 17 Smile A nie do 15 Wink A jeśli było by tak jak mówi Tomix to daj sobie na jakiś przykładowy budynek i wciśnij "F" wtedy przeteleportuje Cie do tego budynku, obiektu Wink

Była pobrana z Ls-world do 17.
PS: ogólnie teraz zobaczyłem że po imporcie budynków wszystkie są do góry nogami i jest jakieś "dziwne" sterowanie myszką albo takie odczucie
 
#5
Co znaczy "dobrze ustawiona" w przypadku kamery, bo nie czaje jak może być ustawiona dobrze, a jak źle
 
#6
(11-27-2016, 13:27)Tomix napisał(a): Co znaczy "dobrze ustawiona" w przypadku kamery, bo nie czaje jak może być ustawiona dobrze, a jak źle

To znaczy że raczej jest nad ziemią. Odinstalowałem ge i zainstalowałem i nadal to samo Angry
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Na górnym pasku wejdź w View/camera i wybierz jakąś inną, a jeśli jest tylko ta 1 to wcześniej wybierz Create/camera
 
#8
(11-27-2016, 13:35)Tomix napisał(a): Na górnym pasku wejdź w View/camera i wybierz jakąś inną, a jeśli jest tylko ta 1 to wcześniej wybierz Create/camer
Mimo to nic.
Pobrałem jeszcze raz mapę i to samo.
Jeszcze jedno w opcjach Foliage Layer i Texture layer nie ma nic do wyboru. Huh


PS: jak otwieram oryginalną mapę to wszystko jest ok.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z modami Kacperrr 2 1,657 03-28-2022, 22:10
Ostatni post: Kacperrr
  Problem z grą Pi0teR 0 886 03-19-2022, 11:14
Ostatni post: Pi0teR
  Problem z instalacją FS 17 MrJakubek 0 2,046 09-10-2021, 21:40
Ostatni post: MrJakubek
  Problem z giants editor pro100wd 4 2,356 02-21-2021, 23:36
Ostatni post: Rusheer
  Problem z instalacja Kamil99 1 1,700 07-20-2020, 20:02
Ostatni post: Ziuta
  Problem z kluczem produktu do: FS17 Oficjalny dodatek 2 Snoper Smokio 3 2,344 07-01-2020, 14:55
Ostatni post: Ziuta
  Problem z mapą Kacper0345 1 2,177 04-25-2020, 13:00
Ostatni post: ninjafarmer404
  xbox one + win 10 wspólna gra problem mateuSZostek 2 2,533 04-16-2020, 02:36
Ostatni post: mateuSZostek
  Problem mikarek2002 4 5,151 02-15-2020, 15:12
Ostatni post: mikarek2002
  problem z modyfikacjami Tony_Stark 1 2,202 12-27-2019, 11:19
Ostatni post: krys239



Przegląda: 1 gości

Menu