Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

kombajny
#1
podpowie ktos jak zwiekszyc zbiornik na zboze w kombajnach?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Otwierasz plik modu z rozszerzeniem xml, szukasz linijki capacity i tam zmieniasz sobie pojemność zbiornika na zboże.
 
#3
ale gdzie znalezc te pliki?
 
#4
w oryginalnych maszynach bodajze tego nie zrobisz / a napewno zrobisz to w modzie jak dany kombajn wypakujesz i otozysz plik XML / prawym myszki i edytuj notatnikiem
 
#5
Jak się ma patcha 1.2.1 to da się to zrobić w oryginalnych maszynach.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Kombajny. (zboża/ziemniaki) mmaatt 2 1,383 06-21-2018, 13:16
Ostatni post: mmaatt
  Ciągniki, kombajny itd. Emrys 3 1,356 01-13-2018, 20:17
Ostatni post: Emrys
  Wszystkie traktory/kombajny z modem ręki Asantas 6 2,683 07-02-2016, 07:34
Ostatni post: Asantas
  Ciągniki i kombajny na ***** v7 Kacper00717 6 2,379 06-29-2016, 18:33
Ostatni post: slawek-j



Przegląda: 1 gości

Menu