Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Tiger nasion i nawozów
#1
Witam. Mam następujący problem. 
Chciałem zrobić budynek placeable w którym mogliśmy by uzupełniać nasiona i nawozy ale siedzę nad tym już któryś dzień i nie za bardzo mi to chce działać. Może jest ktoś kto wie jak rozwiązać ten problem i chciał by się tą wiedzą podzielić.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Może skorzystaj z już gotowych rozwiązań?

http://www.ls-world.pl/mod/details/25594

http://www.ls-world.pl/mod/details/26478
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  jak wstawic produkcje nasion do mapy? Michał MM 1 1,016 02-25-2018, 09:57
Ostatni post: Michał MM
  Szybkość zużywania nasion w siewniku. cichy33 1 2,518 02-10-2018, 11:01
Ostatni post: Darecki30
  rozsiewacz nawozów. 1pi 1 1,260 07-06-2017, 18:43
Ostatni post: user12
  Edycja siewnika ilość nasion radkus25 1 1,808 07-04-2017, 16:09
Ostatni post: Dawid manifest
  Zużywanie nasion i nawozu Tomek Wisniewski 2 2,221 05-06-2017, 09:17
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  zmiana nasion w siewniku wyjman10 2 12,651 12-15-2016, 18:01
Ostatni post: Death
  wybieranie nasion rekord86 5 2,721 11-05-2016, 12:33
Ostatni post: daniel123456789
  Przyczepa do Nasion BoskiLs 4 2,406 07-18-2016, 10:36
Ostatni post: BoskiLs



Przegląda: 1 gości

Menu