Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

tworzenie modu przez GE
#1
Sad 
Witam
Próbuję za pomocą GE :
File - New mod for game - wybieram ciągnik który mnie interesuje....
Gdy ciągnik się załaduje i Ge zakończy całą procedurę tworzenia przechodzę do folderu w którym GE utworzyło ciągnik,
klikam Publish mod ,tworzy mi archiwum,wrzucam do mods,ale .....
nie ma go w modach podczas wyboru modów.....

Ktoś wie co jeszcze muszę zrobić żeby ciągnik działał?

Wersja GE 7.0.5
Wersja gry 1.3.1
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak zmienić skalę modu? FudyGand 1 197 04-03-2018, 11:07
Ostatni post: Dzi4d3k
  Tworzenie mapy fierciu123 1 195 03-05-2018, 18:42
Ostatni post: Wolnyls11
  tworzenie mapy karlik2020 0 189 02-24-2018, 17:26
Ostatni post: karlik2020
  tworzenie bel ursusc330 9 527 12-20-2017, 21:00
Ostatni post: ursusc330
  Przenikanie upraw przez ściany [email protected] 0 294 12-06-2017, 14:27
Ostatni post: [email protected]
  Tworzenie paszy marcinexx 0 165 12-02-2017, 11:08
Ostatni post: marcinexx
  Szukam modu MrFrodo 1 335 11-29-2017, 11:01
Ostatni post: mmaatt
  Tworzenie mapy- problemy-multitrain obraz startowy radkus25 2 335 11-14-2017, 12:25
Ostatni post: radkus25
  Szukam modu Cy Cu 1 286 11-07-2017, 21:42
Ostatni post: Petrevczenko.gs
  Szukam modu urealniającego plony AgroMaster 6 402 10-08-2017, 10:35
Ostatni post: AgroMaster



Przegląda: 1 gości

Menu