Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

tworzenie modu przez GE
#1
Sad 
Witam
Próbuję za pomocą GE :
File - New mod for game - wybieram ciągnik który mnie interesuje....
Gdy ciągnik się załaduje i Ge zakończy całą procedurę tworzenia przechodzę do folderu w którym GE utworzyło ciągnik,
klikam Publish mod ,tworzy mi archiwum,wrzucam do mods,ale .....
nie ma go w modach podczas wyboru modów.....

Ktoś wie co jeszcze muszę zrobić żeby ciągnik działał?

Wersja GE 7.0.5
Wersja gry 1.3.1
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  zmiana skali modu 8MG 0 95 09-15-2018, 10:56
Ostatni post: 8MG
Lightbulb Pytania do modu Seasons Dzi4d3k 596 66,533 08-26-2018, 14:10
Ostatni post: shark666
  Szukam modu do podziału maszyn na multi Scenika 3 203 08-14-2018, 16:19
Ostatni post: Bojan PL
  Tworzenie/ edycja mapy radkus25 0 167 08-02-2018, 10:07
Ostatni post: radkus25
  Zwiększenie ilości zebranych plonów przez heder BarcioYT 1 152 06-28-2018, 08:48
Ostatni post: Antek
  Jak zmienić skalę modu? FudyGand 1 278 04-03-2018, 11:07
Ostatni post: Dzi4d3k
  Tworzenie mapy fierciu123 1 257 03-05-2018, 18:42
Ostatni post: Wolnyls11
  tworzenie mapy karlik2020 0 243 02-24-2018, 17:26
Ostatni post: karlik2020
  tworzenie bel ursusc330 9 725 12-20-2017, 21:00
Ostatni post: ursusc330
  Przenikanie upraw przez ściany [email protected] 0 408 12-06-2017, 14:27
Ostatni post: [email protected]



Przegląda: 1 gości

Menu