Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

tworzenie modu przez GE
#1
Sad 
Witam
Próbuję za pomocą GE :
File - New mod for game - wybieram ciągnik który mnie interesuje....
Gdy ciągnik się załaduje i Ge zakończy całą procedurę tworzenia przechodzę do folderu w którym GE utworzyło ciągnik,
klikam Publish mod ,tworzy mi archiwum,wrzucam do mods,ale .....
nie ma go w modach podczas wyboru modów.....

Ktoś wie co jeszcze muszę zrobić żeby ciągnik działał?

Wersja GE 7.0.5
Wersja gry 1.3.1
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Szukam modu Cy Cu 1 111 11-07-2017, 21:42
Ostatni post: Petrevczenko.gs
  Szukam modu urealniającego plony AgroMaster 6 149 10-08-2017, 10:35
Ostatni post: AgroMaster
  skalowanie modu 8MG 0 91 10-07-2017, 16:34
Ostatni post: 8MG
  Szukam modu Muszkins 3 155 10-03-2017, 17:42
Ostatni post: Muszkins
  Tworzenie pól i opryskiwacz Rollermix 0 41 09-21-2017, 21:16
Ostatni post: Rollermix
  Tworzenie map adz111 1 121 09-14-2017, 19:28
Ostatni post: Szabat7
  Szukam modu lukasz niezbecki 2 102 09-07-2017, 15:34
Ostatni post: Dzi4d3k
  Szukam modu lukasz niezbecki 0 81 09-07-2017, 15:12
Ostatni post: lukasz niezbecki
  Szukam ludzi do gry przez hamachi Nakj 0 73 08-25-2017, 17:40
Ostatni post: Nakj
  Pomoc w przerobieniu modu Jakub Jasiński 0 145 08-20-2017, 18:55
Ostatni post: Jakub Jasiński



Przegląda: 1 gości

Menu