Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Drzwi
#1
Witam mam pytanie jeśli posiadam zabudowę od GoldFoxa i ta zabudowa ma już w drzwiach triggery do otwierania drzwi to czy można je jakoś podmienić zeby można było je otwierać za pomocą myszki czy trzeba zrobić całą taką procedurę jak robił to Rafik w poradniku ?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Trzeba od nowa to zrobić pod skrypt Giantsa z FS17.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z otwieraniem drzwi. Lewy9511 2 130 08-16-2018, 21:15
Ostatni post: Lewy9511
  drzwi się nie otwierają ursusforever 0 81 08-09-2018, 15:46
Ostatni post: ursusforever
  Bujane drzwi. Małorolny92 3 154 08-02-2018, 22:48
Ostatni post: agRush2k
  Drzwi i światło na klawisz D1zZyY 2 284 05-07-2018, 17:43
Ostatni post: pawulonn1
  Nie mogę otwierać bram , drzwi na mapie G****v3 FS 15. Domino Domino 5 673 02-22-2018, 10:18
Ostatni post: Ziuta
  Drzwi i Światło na klawisz D1zZyY 5 285 01-29-2018, 21:17
Ostatni post: Ziuta
  Otwierane drzwi/dach kosmiak0 4 367 01-17-2018, 12:55
Ostatni post: pawulon
  Pozycja drzwi. Małorolny92 0 275 11-25-2017, 20:56
Ostatni post: Małorolny92
  Drzwi bartez1bartek 3 625 11-03-2017, 23:03
Ostatni post: bartez1bartek
  Otwieranie drzwi. Małorolny92 5 852 10-21-2017, 18:29
Ostatni post: Małorolny92



Przegląda: 1 gości

Menu