Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Drzwi
#1
Witam mam pytanie jeśli posiadam zabudowę od GoldFoxa i ta zabudowa ma już w drzwiach triggery do otwierania drzwi to czy można je jakoś podmienić zeby można było je otwierać za pomocą myszki czy trzeba zrobić całą taką procedurę jak robił to Rafik w poradniku ?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Trzeba od nowa to zrobić pod skrypt Giantsa z FS17.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Drzwi i światło na klawisz D1zZyY 2 178 05-07-2018, 17:43
Ostatni post: pawulonn1
  Nie mogę otwierać bram , drzwi na mapie G****v3 FS 15. Domino Domino 5 567 02-22-2018, 10:18
Ostatni post: Ziuta
  Drzwi i Światło na klawisz D1zZyY 5 206 01-29-2018, 21:17
Ostatni post: Ziuta
  Otwierane drzwi/dach kosmiak0 4 267 01-17-2018, 12:55
Ostatni post: pawulon
  Pozycja drzwi. Małorolny92 0 222 11-25-2017, 20:56
Ostatni post: Małorolny92
  Drzwi bartez1bartek 3 476 11-03-2017, 23:03
Ostatni post: bartez1bartek
  Otwieranie drzwi. Małorolny92 5 631 10-21-2017, 18:29
Ostatni post: Małorolny92
  drzwi się zepsuły kirowiec tv 0 159 08-28-2017, 19:07
Ostatni post: kirowiec tv
  model wiaty drzwi woiitek 1 208 08-22-2017, 03:58
Ostatni post: N0Rek9
  drzwi kirowiec tv 2 347 08-19-2017, 10:51
Ostatni post: kirowiec tv



Przegląda: 1 gości

Menu