Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Drzwi
#1
Witam mam pytanie jeśli posiadam zabudowę od GoldFoxa i ta zabudowa ma już w drzwiach triggery do otwierania drzwi to czy można je jakoś podmienić zeby można było je otwierać za pomocą myszki czy trzeba zrobić całą taką procedurę jak robił to Rafik w poradniku ?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Trzeba od nowa to zrobić pod skrypt Giantsa z FS17.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Drzwi bartez1bartek 3 169 11-03-2017, 23:03
Ostatni post: bartez1bartek
  Otwieranie drzwi. Małorolny92 5 163 10-21-2017, 18:29
Ostatni post: Małorolny92
  drzwi się zepsuły kirowiec tv 0 54 08-28-2017, 19:07
Ostatni post: kirowiec tv
  model wiaty drzwi woiitek 1 59 08-22-2017, 03:58
Ostatni post: N0Rek9
  drzwi kirowiec tv 2 126 08-19-2017, 10:51
Ostatni post: kirowiec tv
  Kolizja drzwi w Giants Editor seba200215 1 155 08-09-2017, 19:15
Ostatni post: user12
  Drzwi na mapie maslanka2050 0 123 07-08-2017, 11:36
Ostatni post: maslanka2050
  Otwieranie drzwi i szyby PaTryQu2017 0 169 06-03-2017, 10:38
Ostatni post: PaTryQu2017
  Problem z otwieraniem drzwi. Slashpacer 1 317 03-21-2017, 12:29
Ostatni post: marus212
  Otwieranie drzwi Rollermix 1 243 03-19-2017, 18:44
Ostatni post: TheKrejzol



Przegląda: 1 gości

Menu