Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Świnie
#1
Przerabiam mapkę na własne potrzeby..na mapie nie ma świn, wszystko potrzbne dla świn dodałęm ( tigery, zagrode, i tp) ale mam problem...gdy kupie świnie i zawioze je do zagrody wgl ich nie widać..Więc moje pytanie jak wyznaczyć w GE trase w zagrodzie świn ? dla krów zrobiłem normalnie i chodzą, ale dla swin nie umiem ;/ Proszę o pomoc..
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Zajrzyj do tego tematu: http://farming-simulator.pl/showthread.php?tid=5106
Tam jest poradnik jak robić wybiegi dla zwierząt.
 
#3
Robisz tak jak dla innych zwierząt ale zaznaczasz cyfrę 3 w infolayer i potem recreate i tak samo nr 3
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Hof Bergmann świnie radkus25 2 373 12-22-2017, 17:02
Ostatni post: radkus25
  Świnie, owce, kury [email protected] 0 306 09-29-2017, 17:19
Ostatni post: [email protected]
  Górale, świnie ruqly 0 483 07-25-2017, 20:31
Ostatni post: ruqly
  lubelska dolina świnie hamster99 0 302 06-19-2017, 10:30
Ostatni post: hamster99
  świnie Diantos123 2 489 04-18-2017, 12:35
Ostatni post: Diantos123
  swinie krowy i kury DamianQ 5 836 02-22-2017, 20:57
Ostatni post: DamianQ
  krowy,świnie Dorian Jelonek 2 678 01-09-2017, 16:05
Ostatni post: Dorian Jelonek
  tpw v3.1 ls 17 świnie Diego ff 0 679 12-22-2016, 22:55
Ostatni post: Diego ff
Sad Świnie Bartek20 1 401 12-16-2016, 08:41
Ostatni post: MichaelMF
  Swinie gdzie sprzedac Welcio17 8 2,107 11-12-2016, 18:00
Ostatni post: Frugo_Memphis



Przegląda: 1 gości

Menu