Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Powtarzający sie błąd
#1
Witam mam pewnien błąd w logu jak wejde na mape jestem w trakcje jej przerabiania z ls15 do ls 17 tutaj log z racji że waży on prawie 2mb to tutaj jest do pobrania http://www91.zippyshare.com/v/cXX7nxBV/file.html myśle żę to jest banelne do zniwelowania ale wole się spytać tych co może mieli już z tym doczynienia
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Error: Failed to load distance texture 'C:/Users/Łukasz/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/lubelskawies/maps/textures/terrain/distance/foliage_wheat_distance4_diffuse.png'.

brak tekstury foliage_wheat_distance4_diffuse w podanej ścieżce w logu jest tego sporo

Error: Failed to compile shader 0766C86C-00023816-00000000-06080890.

to jest błąd o shaderów ze starszej wersji gry musisz wszystkie te shadery w mapie podmienić na te z 17

proponował bym najpierw zrobić porządek z shaderami żeby w ge nie pokazywało błędów a dopiero potem naprawiać resztę.
 
#3
(12-20-2016, 23:08)pawulon napisał(a): Error: Failed to load distance texture 'C:/Users/Łukasz/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/lubelskawies/maps/textures/terrain/distance/foliage_wheat_distance4_diffuse.png'.

brak tekstury foliage_wheat_distance4_diffuse w podanej ścieżce w logu jest tego sporo

Error: Failed to compile shader 0766C86C-00023816-00000000-06080890.

to jest błąd o shaderów ze starszej wersji gry  musisz wszystkie te shadery w mapie podmienić na te z 17

proponował bym najpierw zrobić porządek z shaderami żeby w ge nie pokazywało błędów a dopiero potem naprawiać resztę.

Najbardziej mi chodzi o te dwa błędy Error: Render device Error: Unknown. i Error: Running LUA method 'update'.

dataS/scripts/utils/TipUtil.lua(326) : bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil) od czego to może być?
 
#4
Odświeżam
 
#5
To najpewniej błąd od mapy. Na jakiej mapie grasz?
 
#6
(01-23-2017, 15:43)AgroDreamLiner napisał(a): To najpewniej błąd od mapy. Na jakiej mapie grasz?

Gram na swojej a raczej testuje ją bo mam zamiar ją wydać a nwm czy to jest może przez mojego kompa czy konkretnie przez mapę

Pomoże ktoś?
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Co To Za Błąd? GraczFS17 9 197 11-03-2017, 22:52
Ostatni post: GraczFS17
Exclamation Patch 1.5 Błąd ,,Praktycznie" bez rozwiązania OliwierPlayGame Ostrowski 5 202 11-03-2017, 22:32
Ostatni post: agRush2k
  Błąd multi serwer keeR 1 74 10-18-2017, 11:53
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Błąd w oraniu, sianiu itd sircypek 2 122 09-10-2017, 13:14
Ostatni post: sircypek
  Zmiana mocy maszyny / Błąd mapy Hexolic 7 240 08-22-2017, 15:47
Ostatni post: user12
Lightbulb Błąd połączenia z jednej sieci Misiek1994 13 269 08-21-2017, 20:51
Ostatni post: Misiek1994
Exclamation Błąd w logu Dominik Sikora 2 142 08-14-2017, 07:55
Ostatni post: Dominik Sikora
  Błąd w logu Wujmer 1 107 08-12-2017, 23:49
Ostatni post: Dzi4d3k
  Błąd czy nie? AgrotechnikPL 3 130 08-11-2017, 15:38
Ostatni post: AgrotechnikPL
  Wyskakuje błąd :( Angelaa 94 1 113 07-28-2017, 16:25
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu