Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

AC3D problem prosze o pomoc
#1
Witam mam pytanie czy mógłby mi ktos podpowiedzieć co mam zrobic aby model zrobiony w ac3d można było dodawać przez GE do mapy jak go konwertować ponieważ mam już zrobionych pare budynków ale nie wiem co dalej aby działały prosił bym bardzo o pomoc lub podesłanie jakiegos filmików
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Model eksportujesz do obj, następnie otwierasz go w Blenderze z zainstalowaną wtyczką od Giantsa i eksportujesz do i3d. Jeśli po otwarciu modelu w GE będzie cały biały, to przeczytaj post nr 4 z tematu: http://farming-simulator.pl/showthread.php?tid=665 i zastosuj się do opisanych przeze mnie instrukcji.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z modem Michal Stepak 12 414 09-20-2018, 23:24
Ostatni post: Michal Stepak
  Problem z mapą Paw3ll 4 357 09-18-2018, 02:28
Ostatni post: Szydar
  Problem z mapa Bizon666 0 125 09-15-2018, 11:00
Ostatni post: Bizon666
  problem z paszowozem 8MG 0 110 09-15-2018, 09:10
Ostatni post: 8MG
  Problem z siewnikiem michalg4 0 125 09-02-2018, 21:20
Ostatni post: michalg4
  Problem Smoke WeeD 1 287 09-02-2018, 20:56
Ostatni post: Szydar
  FS17 pomoc ! TRoox PL 10 368 08-29-2018, 12:41
Ostatni post: mreragon16
  Problem z dodawaniem kolorów TheUrsusPower 0 92 08-27-2018, 15:28
Ostatni post: TheUrsusPower
  Problem z synchronizacją obiektów Kuba Rolnik 3 130 08-27-2018, 00:34
Ostatni post: user12
  Problem z silosem do kiszonki AgrotechnikPL 10 375 08-23-2018, 21:29
Ostatni post: AgrotechnikPL



Przegląda: 1 gości

Menu