Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

AC3D problem prosze o pomoc
#1
Witam mam pytanie czy mógłby mi ktos podpowiedzieć co mam zrobic aby model zrobiony w ac3d można było dodawać przez GE do mapy jak go konwertować ponieważ mam już zrobionych pare budynków ale nie wiem co dalej aby działały prosił bym bardzo o pomoc lub podesłanie jakiegos filmików
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Model eksportujesz do obj, następnie otwierasz go w Blenderze z zainstalowaną wtyczką od Giantsa i eksportujesz do i3d. Jeśli po otwarciu modelu w GE będzie cały biały, to przeczytaj post nr 4 z tematu: http://farming-simulator.pl/showthread.php?tid=665 i zastosuj się do opisanych przeze mnie instrukcji.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Photo Problem graficzny (ROZJEZDZAJACY SIĘ OBRAZ) Bajo 0 121 11-13-2017, 18:17
Ostatni post: Bajo
  Problem z Manure shop Artur S 2 66 11-13-2017, 16:17
Ostatni post: Artur S
  Bizon problem nie świecą się światła z tyłu rzempek17 2 137 11-11-2017, 22:08
Ostatni post: rzempek17
  Problem z fs 15. milog26 4 147 11-11-2017, 21:43
Ostatni post: milog26
  Mały problem okej xd 2 129 11-11-2017, 08:45
Ostatni post: Damian212
  Problem z poradnikiem z textura mapy szymek 0 67 11-10-2017, 20:20
Ostatni post: szymek
  problem z modelem GE ole123 2 94 11-10-2017, 20:13
Ostatni post: ole123
  Problem z fs 17 krzysiu25075 3 198 11-10-2017, 19:33
Ostatni post: krzysiu25075
  Problem z modem naprawy Michał MM 4 122 11-10-2017, 15:13
Ostatni post: Michał MM
  Problem z mapą rzempek17 3 143 11-10-2017, 01:31
Ostatni post: Dzi4d3k



Przegląda: 1 gości

Menu