Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

AC3D problem prosze o pomoc
#1
Witam mam pytanie czy mógłby mi ktos podpowiedzieć co mam zrobic aby model zrobiony w ac3d można było dodawać przez GE do mapy jak go konwertować ponieważ mam już zrobionych pare budynków ale nie wiem co dalej aby działały prosił bym bardzo o pomoc lub podesłanie jakiegos filmików
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Model eksportujesz do obj, następnie otwierasz go w Blenderze z zainstalowaną wtyczką od Giantsa i eksportujesz do i3d. Jeśli po otwarciu modelu w GE będzie cały biały, to przeczytaj post nr 4 z tematu: http://farming-simulator.pl/showthread.php?tid=665 i zastosuj się do opisanych przeze mnie instrukcji.
[Obrazek: polskimod_zcieniemf4sna.png]
By Rusheer @2k18
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem przy konwercie. Wojtek. 3 266 06-09-2018, 19:05
Ostatni post: Wojtek.
  Stopkowo v5 problem z karmieniem krów aklam1 0 120 06-09-2018, 15:30
Ostatni post: aklam1
  PGR śliwno problem ze sprzedażą zbóż Laszek91 0 131 06-09-2018, 13:00
Ostatni post: Laszek91
  Problem z grafiką damian192021 10 357 06-05-2018, 19:37
Ostatni post: damian192021
  LOG-Problem kosmiak0 1 159 05-30-2018, 18:49
Ostatni post: Ziuta
  Problem z wczytywaniem multi - Górale Scenika 1 208 05-23-2018, 12:14
Ostatni post: Ziuta
  [SzukamPomoc w serii na yt OliwierPlayGame Ostrowski 0 141 05-21-2018, 20:35
Ostatni post: OliwierPlayGame Ostrowski
  Problem z dołączeniem do kolegi AgroMaster 0 227 05-15-2018, 10:43
Ostatni post: AgroMaster
  Problem z trawą Zdzisiu 0 208 05-11-2018, 18:29
Ostatni post: Zdzisiu
  Problem z errorem w mapie D1zZyY 0 175 05-03-2018, 13:32
Ostatni post: D1zZyY



Przegląda: 1 gości

Menu