Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Budynki przez które można przechodzić
#1
Co zrobić żeby budynek przez który można przejść, ustawić tak żeby przejść się nie dało, żebyśmy zatrzymywali się na ścianie w GE?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Odsyłam Cię do tego tematu. Wink
http://farming-simulator.pl/showthread.php?tid=5114
 
#3
Ten budynek nie ma zakładki Rigid Body Wink
 
#4
Jeśli nie ma, to w oknie Attributes, w zakładce Transform zaznacz ptaszek przy Rigid Body i utworzy Ci się zakładka z tą nazwą. Wink
 
#5
Okejka, wszystko działa jak należy. Dzięki wielki Tongue
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants budynki Szabat7 6 217 07-10-2018, 07:54
Ostatni post: Extremek12
  Zwiększenie ilości zebranych plonów przez heder BarcioYT 1 103 06-28-2018, 08:48
Ostatni post: Antek
  Jak zgrać budynki z innej mapy z drzwiami? AgroMaster 3 329 04-07-2018, 12:03
Ostatni post: Ziuta
  Białe budynki w GE AgroMaster 5 158 04-03-2018, 14:32
Ostatni post: Ziuta
  Nie można pościelić słomy na Wasser map Daniel N 0 133 03-04-2018, 17:37
Ostatni post: Daniel N
  Przenikanie upraw przez ściany [email protected] 0 334 12-06-2017, 14:27
Ostatni post: [email protected]
  problem z podczepieniem lub nie można kupić przerobionej maszyny ole123 3 566 12-03-2017, 21:40
Ostatni post: ole123
  W jaki sposób przerobić moda aby można było go chwytać ręką? RazoR2011 7 553 12-02-2017, 18:24
Ostatni post: RazoR2011
  Czarne krzaki i budynki jacekz40 2 343 10-31-2017, 21:25
Ostatni post: jacekz40
  Agro Górale nie można się poruszać Majkel 4 379 10-27-2017, 18:07
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski



Przegląda: 1 gości

Menu