Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Robienie mapy GE
#1
Question 
Witam, mam pytanie. Jak robię mapę do FS 17 i np, pobiorę budynek (dodawany przez GE oczywiście) który wyszedł do FS 15 to czy mogę go dodać na mapę pod FS 17 i czy będzie on działał? Czy potrzebny jest konwert takiego budynku który ustawiam na mapie?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Jeżeli budynek nie ma żadnych tiggerów to możesz nawet z ls 11
 
#3
Dzięki za pomoc, na taką odpowiedź liczyłem Wink
 
#4
Nie ma za co.:)
 
#5
Norek9 a jak ma tiggery, typu na wrotach stodoły, i je usunę to będą jako obiekt? Czy nie?
 
#6
Musisz usunąć tigger i wgrać ten nowy od gianstsa najlepiej .

Jeśli chodzi o wrota,drzwi oczywiście.
 
Taka tam sobie reklama.
#7
a nie bedzie potem mapa miała błędów ?? Bo to są jednak textury z innej wersji
 
#8
No i co z tego . Nie będzie .
 
#9
textura texturą a co ze skryptem? tam nie będzie błędów?
 
#10
Będą błędy w Skryptach jak i w Texturach
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  przeniesienie mapy na większą karte 8MG 8 207 09-02-2018, 07:31
Ostatni post: 8MG
  Szukam mapy 6Majster9 3 218 08-28-2018, 13:11
Ostatni post: 6Majster9
  Wymagania mapy Ataven 3 189 08-18-2018, 17:00
Ostatni post: user12
  Tworzenie/ edycja mapy radkus25 0 167 08-02-2018, 10:07
Ostatni post: radkus25
  Odchudzanie mapy XEnter 2 209 08-01-2018, 12:21
Ostatni post: XEnter
  Usuwanie obiektów z mapy sbk 7 240 07-25-2018, 17:47
Ostatni post: user12
  jak skasować błoto z mapy? AgroMaster 2 173 07-21-2018, 14:02
Ostatni post: AgroMaster
  Edycja mapy---- Rolnik009 2 253 07-12-2018, 18:45
Ostatni post: Rolnik009
  Edycja mapy Rolnik009 6 276 07-09-2018, 08:11
Ostatni post: Rolnik009
  Aktualizacja mapy a save kosmiak0 0 176 07-02-2018, 13:12
Ostatni post: kosmiak0



Przegląda: 1 gości

Menu