Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Robienie mapy GE
#1
Question 
Witam, mam pytanie. Jak robię mapę do FS 17 i np, pobiorę budynek (dodawany przez GE oczywiście) który wyszedł do FS 15 to czy mogę go dodać na mapę pod FS 17 i czy będzie on działał? Czy potrzebny jest konwert takiego budynku który ustawiam na mapie?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Jeżeli budynek nie ma żadnych tiggerów to możesz nawet z ls 11
 
#3
Dzięki za pomoc, na taką odpowiedź liczyłem Wink
 
#4
Nie ma za co.:)
 
#5
Norek9 a jak ma tiggery, typu na wrotach stodoły, i je usunę to będą jako obiekt? Czy nie?
 
#6
Musisz usunąć tigger i wgrać ten nowy od gianstsa najlepiej .

Jeśli chodzi o wrota,drzwi oczywiście.
 
Taka tam sobie reklama.
#7
a nie bedzie potem mapa miała błędów ?? Bo to są jednak textury z innej wersji
 
#8
No i co z tego . Nie będzie .
 
#9
textura texturą a co ze skryptem? tam nie będzie błędów?
 
#10
Będą błędy w Skryptach jak i w Texturach
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  SZUKAM POLSKIEJ MAPY rolnik sadi 0 123 06-18-2018, 18:19
Ostatni post: rolnik sadi
  Zapis po edycji mapy AgroMaster 3 201 06-11-2018, 07:59
Ostatni post: radkus25
  Szukam Mapy Marcin K 8 435 05-06-2018, 08:12
Ostatni post: TheDamian5435
  Wgrywanie Mapy Szymon Kowalczuk 9 213 04-30-2018, 21:45
Ostatni post: Ziuta
  Bład podczas proby otwarcia mapy FS17_Gamsting w GE Welcio17 11 368 04-28-2018, 18:29
Ostatni post: Misio
  Zmiana mapy na istniejącym save Patryk Chycek 4 320 04-20-2018, 13:50
Ostatni post: Patryk Chycek
  Jak zgrać budynki z innej mapy z drzwiami? AgroMaster 3 303 04-07-2018, 12:03
Ostatni post: Ziuta
  Pytania w spr mapy AgroMaster 2 410 04-05-2018, 21:15
Ostatni post: AgroMaster
  Szukam mapy. Osaa01 0 339 04-01-2018, 18:40
Ostatni post: Osaa01
  Szukam mapy LevisPL 0 272 03-29-2018, 14:27
Ostatni post: LevisPL



Przegląda: 1 gości

Menu