Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Robienie mapy GE
#1
Question 
Witam, mam pytanie. Jak robię mapę do FS 17 i np, pobiorę budynek (dodawany przez GE oczywiście) który wyszedł do FS 15 to czy mogę go dodać na mapę pod FS 17 i czy będzie on działał? Czy potrzebny jest konwert takiego budynku który ustawiam na mapie?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Jeżeli budynek nie ma żadnych tiggerów to możesz nawet z ls 11
 
#3
Dzięki za pomoc, na taką odpowiedź liczyłem Wink
 
#4
Nie ma za co.:)
 
#5
Norek9 a jak ma tiggery, typu na wrotach stodoły, i je usunę to będą jako obiekt? Czy nie?
 
#6
Musisz usunąć tigger i wgrać ten nowy od gianstsa najlepiej .

Jeśli chodzi o wrota,drzwi oczywiście.
 
Taka tam sobie reklama.
#7
a nie bedzie potem mapa miała błędów ?? Bo to są jednak textury z innej wersji
 
#8
No i co z tego . Nie będzie .
 
#9
textura texturą a co ze skryptem? tam nie będzie błędów?
 
#10
Będą błędy w Skryptach jak i w Texturach
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Trzcina Do naszej mapy mrdzarek 0 127 11-13-2017, 23:22
Ostatni post: mrdzarek
  Edycja mapy w GE Pawel Szefer 3 112 11-12-2017, 18:33
Ostatni post: agRush2k
  Problem z poradnikiem z textura mapy szymek 0 67 11-10-2017, 20:20
Ostatni post: szymek
  Szukam Mapy Wojtek Kopankiewicz 2 123 11-04-2017, 17:32
Ostatni post: Wojtek Kopankiewicz
Exclamation problem ze świniami przy tworzeniu mapy Damian212 4 156 11-03-2017, 18:08
Ostatni post: Damian212
Wink Szukam Mapy Marcin K 2 176 11-01-2017, 18:30
Ostatni post: karol522
Exclamation Zasięg rysowania mapy? Manfi 2 115 10-25-2017, 07:48
Ostatni post: Manfi
  Mapy samson 4 119 10-23-2017, 14:49
Ostatni post: samson
  Ls 17 nie wczytują się mapy Paweł Z 7 241 10-22-2017, 21:54
Ostatni post: alientv
  Problem z zapisem własnej mapy mrdzarek 1 90 10-14-2017, 18:14
Ostatni post: alientv



Przegląda: 1 gości

Menu