Liczba postów: 12
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam!
Mam problem z kierownicą Logitech Driving Force GT otóż nie działają mi zupełnie pedały. Wszystko jest podłączone, kierownica działa, wszystkie przyciski też oprócz pedałów. Nie tylko w FS ale nawet w panelu sterowania, na wskaźnikach nie ma żadnej reakcji po naciścięciu gazu/hamulca.
Proszę bardzo o pomoc
Co robi homoseksualista w szpitalu dla wariatow?
- Rznie glupa...
Reputacja:
0
03-28-2016, 20:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-28-2016, 20:16 przez 5314ursus.)
Mówisz o logitech profiler?
@edit Ok ściągnołem i zainstalowałem ten LogitechGamingSoftware, dopiero po instalacji podłączyłem kierownice i nadal to samo... Obrót i wszystkie przyciski działają oprócz pedałów. Przypomniało mi się że kiedyś już to pobrałem, gdy miałem jakiś problem z kalibracją (w FS 13 kamera i maszyny same jechały do przodu) czy coś takiego i po instalacji tego odmówiły posłuszeństwa
- Rznie glupa...
Reputacja:
0
Steeb właśnie problem w tym że u mnie nic nie chodzi i nawet nie czyta pedałów..
- Rznie glupa...
Reputacja:
0
patrykjanka co ty nie powiesz...
- Rznie glupa...
Reputacja:
0
Nie wiem czy są wadliwe czy co innego... Jakiś czas po zainstalowaniu sterowników przestały działać i koniec... Nie wiec co się stało, bo kable są wszystkie w porządku. Jakie ustawienia kierownicy? Chodzi ci o te w panelu sterowania, bo tam grzebałem troche i nic.
- Rznie glupa...