Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Shader Model 3.0
#1
Witam

Jak w temacie, problem z Shader-em. Przewertowałem internet, YouTube i nic. Wpisywalem OpenGL, d3d8.dll i nic. Nwm ile jest w tym prawdy i może w tym jest problem. Ludzie pisza, że maja karte graficzna Intel i gra im działa, na jednej ze stron pisze ze karta Intel nie obsluguje Shader-a wiec jak to jest? jest może ktoś kto ma intel-a i gra normalnie mu chodzi albo ma slabsza karte niż ta w wymaganych? jestem totalnie zielony w tych specyfikacjach kart graficznych wiec proszę jeśli masz się doczepić ze czegos nie napisałem lub napisałem zle to opusc ten watek Nie mam już pomyslow co robic...
 
Taka tam sobie reklama.
#2
(12-28-2016, 19:45)RedsOnesPL napisał(a): Witam

Jak w temacie, problem z Shader-em. Przewertowałem internet, YouTube i nic. Wpisywalem OpenGL, d3d8.dll i nic. Nwm ile jest w tym prawdy i może w tym jest problem. Ludzie pisza, że maja karte graficzna Intel i gra im działa, na jednej ze stron pisze ze karta Intel nie obsluguje Shader-a wiec jak to jest? jest może ktoś kto ma intel-a i gra normalnie mu chodzi albo ma slabsza karte niż ta w wymaganych? jestem totalnie zielony w tych specyfikacjach kart graficznych wiec proszę jeśli masz się doczepić ze czegos nie napisałem lub napisałem zle to opusc ten watek Nie mam już pomyslow co robic...

masz zintegrowana karte graficzną? masz jedna czy dwie karty graficzne ?
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
#3
(12-28-2016, 19:57)DamianQ napisał(a):
(12-28-2016, 19:45)RedsOnesPL napisał(a): Witam

Jak w temacie, problem z Shader-em. Przewertowałem internet, YouTube i nic. Wpisywalem OpenGL, d3d8.dll i nic. Nwm ile jest w tym prawdy i może w tym jest problem. Ludzie pisza, że maja karte graficzna Intel i gra im działa, na jednej ze stron pisze ze karta Intel nie obsluguje Shader-a wiec jak to jest? jest może ktoś kto ma intel-a i gra normalnie mu chodzi albo ma slabsza karte niż ta w wymaganych? jestem totalnie zielony w tych specyfikacjach kart graficznych wiec proszę jeśli masz się doczepić ze czegos nie napisałem lub napisałem zle to opusc ten watek Nie mam już pomyslow co robic...

masz zintegrowana karte graficzną? masz jedna czy dwie karty graficzne ?
Wiem tyle ze grafika to Intel HD graphics z tego co doczytałem to zintegrowana karta graficzna, ale mogę się mylic i mam jedna z tego co się orientuje
 
#4
https://artykuly.softonic.pl/jak-naprawi...-model-3-0 może tutaj znajdziesz rozwiązanie problemu
[Obrazek: Iy9Pl7l.png]
 
#5
(12-28-2016, 20:14)AgroDreamLiner napisał(a): https://artykuly.softonic.pl/jak-naprawi...-model-3-0 może tutaj znajdziesz rozwiązanie problemu
Wlasnie wracam z tej strony i zrobiłem wszystkie z 4 punktów, nic nie zadziałało. Ale dziekuje za pomoc Smile
 
#6
(12-28-2016, 20:13)RedsOnesPL napisał(a):
(12-28-2016, 19:57)DamianQ napisał(a):
(12-28-2016, 19:45)RedsOnesPL napisał(a): Witam

Jak w temacie, problem z Shader-em. Przewertowałem internet, YouTube i nic. Wpisywalem OpenGL, d3d8.dll i nic. Nwm ile jest w tym prawdy i może w tym jest problem. Ludzie pisza, że maja karte graficzna Intel i gra im działa, na jednej ze stron pisze ze karta Intel nie obsluguje Shader-a wiec jak to jest? jest może ktoś kto ma intel-a i gra normalnie mu chodzi albo ma slabsza karte niż ta w wymaganych? jestem totalnie zielony w tych specyfikacjach kart graficznych wiec proszę jeśli masz się doczepić ze czegos nie napisałem lub napisałem zle to opusc ten watek Nie mam już pomyslow co robic...

masz zintegrowana karte graficzną? masz jedna czy dwie karty graficzne ?
Wiem tyle ze grafika to Intel HD graphics z tego co doczytałem to zintegrowana karta graficzna, ale mogę się mylic i mam jedna z tego co się orientuje

no na tej karcie Ci nie bedzie działac jesli to laptop to napewno posiadasz jeszcze jedna karte ktora jest wyłączona musisz przełączyc karty graficzne i powinno działac zobacz co jeszcze masz oprocz intela
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
Taka tam sobie reklama.
#7
(12-28-2016, 20:25)DamianQ napisał(a):
(12-28-2016, 20:13)RedsOnesPL napisał(a):
(12-28-2016, 19:57)DamianQ napisał(a):
(12-28-2016, 19:45)RedsOnesPL napisał(a): Witam

Jak w temacie, problem z Shader-em. Przewertowałem internet, YouTube i nic. Wpisywalem OpenGL, d3d8.dll i nic. Nwm ile jest w tym prawdy i może w tym jest problem. Ludzie pisza, że maja karte graficzna Intel i gra im działa, na jednej ze stron pisze ze karta Intel nie obsluguje Shader-a wiec jak to jest? jest może ktoś kto ma intel-a i gra normalnie mu chodzi albo ma slabsza karte niż ta w wymaganych? jestem totalnie zielony w tych specyfikacjach kart graficznych wiec proszę jeśli masz się doczepić ze czegos nie napisałem lub napisałem zle to opusc ten watek Nie mam już pomyslow co robic...

masz zintegrowana karte graficzną? masz jedna czy dwie karty graficzne ?
Wiem tyle ze grafika to Intel HD graphics z tego co doczytałem to zintegrowana karta graficzna, ale mogę się mylic i mam jedna z tego co się orientuje

no na tej karcie Ci nie bedzie działac jesli to laptop to napewno posiadasz jeszcze jedna karte ktora jest wyłączona musisz przełączyc karty graficzne i powinno działac zobacz co jeszcze masz oprocz intela

A możliwe ze mam tylko zintegrowana czy musza być 2? Klikam prawym Komputer> karty graficzne i jest tylko Intel
 
#8
(12-28-2016, 20:44)RedsOnesPL napisał(a):
(12-28-2016, 20:25)DamianQ napisał(a):
(12-28-2016, 20:13)RedsOnesPL napisał(a):
(12-28-2016, 19:57)DamianQ napisał(a):
(12-28-2016, 19:45)RedsOnesPL napisał(a): Witam

Jak w temacie, problem z Shader-em. Przewertowałem internet, YouTube i nic. Wpisywalem OpenGL, d3d8.dll i nic. Nwm ile jest w tym prawdy i może w tym jest problem. Ludzie pisza, że maja karte graficzna Intel i gra im działa, na jednej ze stron pisze ze karta Intel nie obsluguje Shader-a wiec jak to jest? jest może ktoś kto ma intel-a i gra normalnie mu chodzi albo ma slabsza karte niż ta w wymaganych? jestem totalnie zielony w tych specyfikacjach kart graficznych wiec proszę jeśli masz się doczepić ze czegos nie napisałem lub napisałem zle to opusc ten watek Nie mam już pomyslow co robic...

masz zintegrowana karte graficzną? masz jedna czy dwie karty graficzne ?
Wiem tyle ze grafika to Intel HD graphics z tego co doczytałem to zintegrowana karta graficzna, ale mogę się mylic i mam jedna z tego co się orientuje

no na tej karcie Ci nie bedzie działac jesli to laptop to napewno posiadasz jeszcze jedna karte ktora jest wyłączona musisz przełączyc karty graficzne i powinno działac zobacz co jeszcze masz oprocz intela

A możliwe ze mam tylko zintegrowana czy musza być 2? Klikam prawym Komputer> karty graficzne i jest tylko Intel

masz takie cos ? 
[Obrazek: a23db1e195e163ce.jpg]
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
#9
(12-28-2016, 20:50)DamianQ napisał(a):
(12-28-2016, 20:44)RedsOnesPL napisał(a):
(12-28-2016, 20:25)DamianQ napisał(a):
(12-28-2016, 20:13)RedsOnesPL napisał(a):
(12-28-2016, 19:57)DamianQ napisał(a): masz zintegrowana karte graficzną? masz jedna czy dwie karty graficzne ?
Wiem tyle ze grafika to Intel HD graphics z tego co doczytałem to zintegrowana karta graficzna, ale mogę się mylic i mam jedna z tego co się orientuje

no na tej karcie Ci nie bedzie działac jesli to laptop to napewno posiadasz jeszcze jedna karte ktora jest wyłączona musisz przełączyc karty graficzne i powinno działac zobacz co jeszcze masz oprocz intela

A możliwe ze mam tylko zintegrowana czy musza być 2? Klikam prawym Komputer> karty graficzne i jest tylko Intel

masz takie cos ? 
[Obrazek: a23db1e195e163ce.jpg]
Dokładnie, nie mam dwóch, tzn AMD i Intel, tylko Intel
 
#10
(12-28-2016, 20:51)RedsOnesPL napisał(a):
(12-28-2016, 20:50)DamianQ napisał(a):
(12-28-2016, 20:44)RedsOnesPL napisał(a):
(12-28-2016, 20:25)DamianQ napisał(a):
(12-28-2016, 20:13)RedsOnesPL napisał(a): Wiem tyle ze grafika to Intel HD graphics z tego co doczytałem to zintegrowana karta graficzna, ale mogę się mylic i mam jedna z tego co się orientuje

no na tej karcie Ci nie bedzie działac jesli to laptop to napewno posiadasz jeszcze jedna karte ktora jest wyłączona musisz przełączyc karty graficzne i powinno działac zobacz co jeszcze masz oprocz intela

A możliwe ze mam tylko zintegrowana czy musza być 2? Klikam prawym Komputer> karty graficzne i jest tylko Intel

masz takie cos ? 
[Obrazek: a23db1e195e163ce.jpg]
Dokładnie, nie mam dwóch, tzn AMD i Intel, tylko Intel

to raczej se nie pograsz na tej karcie w FS
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Shader o co chodzi. Małorolny92 5 175 03-05-2018, 19:43
Ostatni post: Marcinex55
  Jak otworzyć model z LS 17 w LS 15 Alan207 4 247 02-20-2018, 20:31
Ostatni post: agRush2k
  model DamianQ 5 283 09-03-2017, 08:26
Ostatni post: DamianQ
  model placable kirowiec tv 3 222 08-30-2017, 17:31
Ostatni post: Dzi4d3k
  model wiaty drzwi woiitek 1 171 08-22-2017, 03:58
Ostatni post: N0Rek9
Exclamation shader model 3.0 john2130pl 6 841 04-22-2017, 21:35
Ostatni post: wowek12
  Model agRush2k 1 393 01-30-2017, 21:07
Ostatni post: agRush2k
  Shader Model 3.0 bartez1bartek 11 5,926 12-24-2016, 10:15
Ostatni post: bartez1bartek
  Shader Model ursol 1 538 11-02-2016, 22:05
Ostatni post: agRush2k
  Model po konwercie DaTT 6 790 09-09-2016, 19:43
Ostatni post: DaTT



Przegląda: 1 gości

Menu