Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Modyfikacjami
#11
Jak zawsze coś mi nie działa :/
 
Odpowiedz
#12
Sprawdz w jakims modzie jak maja w moddesc tejze maszyny , bo jak wiadomo do 17 jest całkiem inaczej , i od razu będzie wiadomo czy oby napewno one sa do 17 .
 
Odpowiedz
#13
Jak mam sprawdzić? mody są w formacie ZIP i nie wiem jak sprawdzić moddesc.

Modyfikacje są od użytkownika Przemson - https://www.youtube.com/channel/UC4vye6H...5CUANqhZzg
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#14
otwórz archiwum zip moda, w nim jest plik o nazwie moddesc, otwórz go i sprawdź jaka jest wersja w takiej "linijce"
<modDesc descVersion="32">
akurat tu jest 32 więc mod na pewno jest pod LS17
 
Odpowiedz
#15
W paczce jest 27 modów, przykładowo sprawdziłem timber runnera z automatycznym ładowaniem i w tej linijce było..... 31.
lecz nie będę chyba sprawdzał wszystkich modów.

Sprawdziłem również kombajn do ziemniaków z modów, ale tam pisało 32 i nie ma go w grze. :/
 
Odpowiedz
#16
Jeżeli jest oznaczenie powyżej 30 to jest ok, wrzuciłeś całą paczkę do mods, czy każdy mod osobno?
Jeśli osobno sprawdź w moddesc-ach i plikach xml czy nie ma polskich znaków itp
( w moddesc w linijach o takim oznaczeniu <pl> </pl> mogą być polskie znaki)
 
Odpowiedz
#17
Tylko że niektóre modyfikacje nie mają oznaczenia <pl>
Aha. I jak się pobrała paczka to nie wrzuciłem ją bezpośrednio do mods tylko Pliki które tam były.

50 POST - 2017-14-01



[Obrazek: 0a310a6931c2c6cb5120e354aafaa115.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#18
Można Zamknąć Temat.
Rozwiązaniem było zainstalowanie najnowszego patcha ( 1.3.1 )
Moddesc było we wszystkich modach dobrze Smile

50 POST - 2017-14-01



[Obrazek: 0a310a6931c2c6cb5120e354aafaa115.jpg]
 
Odpowiedz
#19
A masz najnowszą aktualizację? Jak nie to zainstaluj. Jak masz najnowszą aktualizacje, to zgraj sobie mody gdzies na pulpit, czy gdzie tam chcesz i spróbuj reinstall. Jak to nie pomoże to pisz dalej.
 
Odpowiedz
#20
(01-10-2017, 23:22)WojtasiKxRolnikᴴᴰ Agriculture napisał(a): A masz najnowszą aktualizację? Jak nie to zainstaluj. Jak masz najnowszą aktualizacje, to zgraj sobie mody gdzies na pulpit, czy gdzie tam chcesz i spróbuj reinstall. Jak to nie pomoże to pisz dalej.

Nie widzisz kolego, że zainstalowanie najnowszego patcha mu pomogło?
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z kiszonką a raczej silosem rolnik3p 4 105 05-24-2017, 23:13
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  problem z GE shark666 1 87 05-22-2017, 21:02
Ostatni post: KLlXD
  Problem z FS17 TheMrMateoPL 0 50 05-21-2017, 13:43
Ostatni post: TheMrMateoPL
  problem z mapą dudi777 3 83 05-18-2017, 22:12
Ostatni post: pawulonn1
  PROBLEM Z MODEM gumis55 5 103 05-15-2017, 23:18
Ostatni post: AgroDreamLiner
  Problem z multiplayer Exminator 3 146 05-15-2017, 10:33
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Problem z mapą Rattlesnake Valley you_kamil 4 132 05-11-2017, 16:18
Ostatni post: Dzi4d3k
  PROBLEM Z MP/Limit Modów LubieZapierdalac 8 213 05-09-2017, 16:30
Ostatni post: LubieZapierdalac
  problem z rozsiewaczem kolejnym xd ole123 0 76 05-08-2017, 18:50
Ostatni post: ole123
  problem z agromasch as30 rekord86 8 142 05-08-2017, 01:04
Ostatni post: rekord86



Przegląda: 1 gości

Menu