Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Modyfikacjami
#11
Jak zawsze coś mi nie działa :/
 
Odpowiedz
#12
Sprawdz w jakims modzie jak maja w moddesc tejze maszyny , bo jak wiadomo do 17 jest całkiem inaczej , i od razu będzie wiadomo czy oby napewno one sa do 17 .
 
Odpowiedz
#13
Jak mam sprawdzić? mody są w formacie ZIP i nie wiem jak sprawdzić moddesc.

Modyfikacje są od użytkownika Przemson - https://www.youtube.com/channel/UC4vye6H...5CUANqhZzg
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#14
otwórz archiwum zip moda, w nim jest plik o nazwie moddesc, otwórz go i sprawdź jaka jest wersja w takiej "linijce"
<modDesc descVersion="32">
akurat tu jest 32 więc mod na pewno jest pod LS17
 
Odpowiedz
#15
W paczce jest 27 modów, przykładowo sprawdziłem timber runnera z automatycznym ładowaniem i w tej linijce było..... 31.
lecz nie będę chyba sprawdzał wszystkich modów.

Sprawdziłem również kombajn do ziemniaków z modów, ale tam pisało 32 i nie ma go w grze. :/
 
Odpowiedz
#16
Jeżeli jest oznaczenie powyżej 30 to jest ok, wrzuciłeś całą paczkę do mods, czy każdy mod osobno?
Jeśli osobno sprawdź w moddesc-ach i plikach xml czy nie ma polskich znaków itp
( w moddesc w linijach o takim oznaczeniu <pl> </pl> mogą być polskie znaki)
 
Odpowiedz
#17
Tylko że niektóre modyfikacje nie mają oznaczenia <pl>
Aha. I jak się pobrała paczka to nie wrzuciłem ją bezpośrednio do mods tylko Pliki które tam były.

50 POST - 2017-14-01



[Obrazek: 0a310a6931c2c6cb5120e354aafaa115.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#18
Można Zamknąć Temat.
Rozwiązaniem było zainstalowanie najnowszego patcha ( 1.3.1 )
Moddesc było we wszystkich modach dobrze Smile

50 POST - 2017-14-01



[Obrazek: 0a310a6931c2c6cb5120e354aafaa115.jpg]
 
Odpowiedz
#19
A masz najnowszą aktualizację? Jak nie to zainstaluj. Jak masz najnowszą aktualizacje, to zgraj sobie mody gdzies na pulpit, czy gdzie tam chcesz i spróbuj reinstall. Jak to nie pomoże to pisz dalej.
 
Odpowiedz
#20
(01-10-2017, 23:22)WojtasiKxRolnikᴴᴰ Agriculture napisał(a): A masz najnowszą aktualizację? Jak nie to zainstaluj. Jak masz najnowszą aktualizacje, to zgraj sobie mody gdzies na pulpit, czy gdzie tam chcesz i spróbuj reinstall. Jak to nie pomoże to pisz dalej.

Nie widzisz kolego, że zainstalowanie najnowszego patcha mu pomogło?
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z gra Piotr Stachura 6 65 9 godzin(y) temu
Ostatni post: Piotr Stachura
  Problem z całą grą. xNawroŚx 9 193 01-18-2017, 21:09
Ostatni post: radkus25
  problem z silosem santi94 4 71 01-18-2017, 19:35
Ostatni post: maro1124
  Tasmociag problem pawulonn1 2 75 01-18-2017, 18:59
Ostatni post: pawulonn1
  Problem z wstawianiem screenów. szymek79162 17 198 01-17-2017, 17:03
Ostatni post: szymek79162
Sad Problem z aktualizacją Hubert Kaczor 0 50 01-16-2017, 15:47
Ostatni post: Hubert Kaczor
  problem MP Rafii517 1 85 01-15-2017, 22:07
Ostatni post: zami
  Problem Z połączeniem się na mp Przemek456 3 95 01-15-2017, 22:04
Ostatni post: zami
  Problem z grą Multi luki132456 2 96 01-15-2017, 22:03
Ostatni post: zami
  DUzy problem z multi Danio15 1 68 01-15-2017, 22:02
Ostatni post: zami



Przegląda: 1 gości

Menu