Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Modyfikacjami
#11
Jak zawsze coś mi nie działa :/
 
Odpowiedz
#12
Sprawdz w jakims modzie jak maja w moddesc tejze maszyny , bo jak wiadomo do 17 jest całkiem inaczej , i od razu będzie wiadomo czy oby napewno one sa do 17 .
 
Odpowiedz
#13
Jak mam sprawdzić? mody są w formacie ZIP i nie wiem jak sprawdzić moddesc.

Modyfikacje są od użytkownika Przemson - https://www.youtube.com/channel/UC4vye6H...5CUANqhZzg
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#14
otwórz archiwum zip moda, w nim jest plik o nazwie moddesc, otwórz go i sprawdź jaka jest wersja w takiej "linijce"
<modDesc descVersion="32">
akurat tu jest 32 więc mod na pewno jest pod LS17
 
Odpowiedz
#15
W paczce jest 27 modów, przykładowo sprawdziłem timber runnera z automatycznym ładowaniem i w tej linijce było..... 31.
lecz nie będę chyba sprawdzał wszystkich modów.

Sprawdziłem również kombajn do ziemniaków z modów, ale tam pisało 32 i nie ma go w grze. :/
 
Odpowiedz
#16
Jeżeli jest oznaczenie powyżej 30 to jest ok, wrzuciłeś całą paczkę do mods, czy każdy mod osobno?
Jeśli osobno sprawdź w moddesc-ach i plikach xml czy nie ma polskich znaków itp
( w moddesc w linijach o takim oznaczeniu <pl> </pl> mogą być polskie znaki)
 
Odpowiedz
#17
Tylko że niektóre modyfikacje nie mają oznaczenia <pl>
Aha. I jak się pobrała paczka to nie wrzuciłem ją bezpośrednio do mods tylko Pliki które tam były.

50 POST - 2017-14-01



[Obrazek: 0a310a6931c2c6cb5120e354aafaa115.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#18
Można Zamknąć Temat.
Rozwiązaniem było zainstalowanie najnowszego patcha ( 1.3.1 )
Moddesc było we wszystkich modach dobrze Smile

50 POST - 2017-14-01



[Obrazek: 0a310a6931c2c6cb5120e354aafaa115.jpg]
 
Odpowiedz
#19
A masz najnowszą aktualizację? Jak nie to zainstaluj. Jak masz najnowszą aktualizacje, to zgraj sobie mody gdzies na pulpit, czy gdzie tam chcesz i spróbuj reinstall. Jak to nie pomoże to pisz dalej.
 
Odpowiedz
#20
(01-10-2017, 23:22)WojtasiKxRolnikᴴᴰ Agriculture napisał(a): A masz najnowszą aktualizację? Jak nie to zainstaluj. Jak masz najnowszą aktualizacje, to zgraj sobie mody gdzies na pulpit, czy gdzie tam chcesz i spróbuj reinstall. Jak to nie pomoże to pisz dalej.

Nie widzisz kolego, że zainstalowanie najnowszego patcha mu pomogło?
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z wczytaniem save bobex16 0 5 46 minut(y) temu
Ostatni post: bobex16
  Annaburger Problem marcinexx 2 67 06-22-2017, 17:39
Ostatni post: marcinexx
  Problem kiszonka yz123 1 42 06-22-2017, 14:01
Ostatni post: Oli99
  Problem z kolizją w modzie wi2s 5 94 06-20-2017, 12:02
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  problem z modami wikus1234 3 82 06-15-2017, 21:45
Ostatni post: Dzi4d3k
  Problem z modem courseplay damexx11 4 86 06-14-2017, 23:03
Ostatni post: damexx11
  Problem z dodatkiem spreyer addon silacz1231 2 83 06-14-2017, 16:55
Ostatni post: silacz1231
  Problem z mapami Baton32 10 175 06-14-2017, 13:26
Ostatni post: AgroDreamLiner
  problem z postacią Łukasz Lipski 1 50 06-14-2017, 12:00
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Dodawanie upraw do silosu - problem googlownik 3 77 06-10-2017, 18:58
Ostatni post: pawulonn1



Przegląda: 1 gości

Menu