Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Modyfikacjami
#11
Jak zawsze coś mi nie działa :/
 
Odpowiedz
#12
Sprawdz w jakims modzie jak maja w moddesc tejze maszyny , bo jak wiadomo do 17 jest całkiem inaczej , i od razu będzie wiadomo czy oby napewno one sa do 17 .
 
Odpowiedz
#13
Jak mam sprawdzić? mody są w formacie ZIP i nie wiem jak sprawdzić moddesc.

Modyfikacje są od użytkownika Przemson - https://www.youtube.com/channel/UC4vye6H...5CUANqhZzg
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#14
otwórz archiwum zip moda, w nim jest plik o nazwie moddesc, otwórz go i sprawdź jaka jest wersja w takiej "linijce"
<modDesc descVersion="32">
akurat tu jest 32 więc mod na pewno jest pod LS17
 
Odpowiedz
#15
W paczce jest 27 modów, przykładowo sprawdziłem timber runnera z automatycznym ładowaniem i w tej linijce było..... 31.
lecz nie będę chyba sprawdzał wszystkich modów.

Sprawdziłem również kombajn do ziemniaków z modów, ale tam pisało 32 i nie ma go w grze. :/
 
Odpowiedz
#16
Jeżeli jest oznaczenie powyżej 30 to jest ok, wrzuciłeś całą paczkę do mods, czy każdy mod osobno?
Jeśli osobno sprawdź w moddesc-ach i plikach xml czy nie ma polskich znaków itp
( w moddesc w linijach o takim oznaczeniu <pl> </pl> mogą być polskie znaki)
 
Odpowiedz
#17
Tylko że niektóre modyfikacje nie mają oznaczenia <pl>
Aha. I jak się pobrała paczka to nie wrzuciłem ją bezpośrednio do mods tylko Pliki które tam były.

50 POST - 2017-14-01



[Obrazek: 0a310a6931c2c6cb5120e354aafaa115.jpg]
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#18
Można Zamknąć Temat.
Rozwiązaniem było zainstalowanie najnowszego patcha ( 1.3.1 )
Moddesc było we wszystkich modach dobrze Smile

50 POST - 2017-14-01



[Obrazek: 0a310a6931c2c6cb5120e354aafaa115.jpg]
 
Odpowiedz
#19
A masz najnowszą aktualizację? Jak nie to zainstaluj. Jak masz najnowszą aktualizacje, to zgraj sobie mody gdzies na pulpit, czy gdzie tam chcesz i spróbuj reinstall. Jak to nie pomoże to pisz dalej.
 
Odpowiedz
#20
(01-10-2017, 23:22)WojtasiKxRolnikᴴᴰ Agriculture napisał(a): A masz najnowszą aktualizację? Jak nie to zainstaluj. Jak masz najnowszą aktualizacje, to zgraj sobie mody gdzies na pulpit, czy gdzie tam chcesz i spróbuj reinstall. Jak to nie pomoże to pisz dalej.

Nie widzisz kolego, że zainstalowanie najnowszego patcha mu pomogło?
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Blender Problem z exportem do i3D 15oliwer 0 21 8 godzin(y) temu
Ostatni post: 15oliwer
  problem z modelem ac3d Damix12 1 39 Wczoraj, 00:58
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Problem z kolorami w PDA białas 3 45 02-25-2017, 13:51
Ostatni post: AgroDreamLiner
  problem z paszowozem samojezdnym po aktualizacji cezus1111 5 80 02-25-2017, 11:03
Ostatni post: Mefiu
  Problem z pracownikiem po aktualizacji 1.4 Real 3 150 02-25-2017, 03:05
Ostatni post: białas
  Problem z save | CRASH | oskarolbrych 1 58 02-23-2017, 23:00
Ostatni post: mikolaj148242
  Mapa problem Rafał Zalewski 4 61 02-23-2017, 01:11
Ostatni post: Szabat7
  Problem z mapą nie można nabierać w niej wody więc potrzebuję jakiegoś modu z nią. cyna123 5 50 02-22-2017, 23:16
Ostatni post: cyna123
  Claas Tucano Problem z modem Baton32 2 52 02-22-2017, 22:50
Ostatni post: MichaelMF
  Kuhn DLC - KUHN TF 1500 Problem wi2s 0 73 02-21-2017, 01:22
Ostatni post: wi2s



Przegląda: 1 gości

Menu