Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Brak polskiego języka
#1
Witam, koledzy i koleżanki, mam pewien problem, ponieważ kupiłem farming simulator 2017 w wersji kolekcjonerskiej i nie mam w opcjach możliwości zmiany języka na polski. Próbowałem zmienić to tak jak na Youtub-owych poradnikach ale niestety tam gdzie mam zainstalowaną grę w folderze x64 nie mam pliku confing, ani steam, więc tam też nie mogę zmienić języka, czy ktoś może pomóc lub ma spolszczenie do tego farminga?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Jedynie wersja Steamowa ma możliwość zmiany języka, pozostałe wersje (pudełkowe i cyfrowe) mają dostępny tylko dany język kraju w jakim są wydawane (no chyba że wydawca działa w kilku krajach to wtedy jest kilka języków, np. cdp.pl wydaje też w Czechach więc można zmienić na polski lub czeski język), nie ma spolszczenia (wielu myśli że jest i podmienia niektóre pliki a zaś piszą 30 tematów po forach że im coś nie działa), jedynie instalacja z PL instalki da ci język PL.
 
#3
(01-06-2017, 12:38)Ziuta napisał(a): Jedynie wersja Steamowa ma możliwość zmiany języka, pozostałe wersje (pudełkowe i cyfrowe) mają dostępny tylko dany język kraju w jakim są wydawane (no chyba że wydawca działa w kilku krajach to wtedy jest kilka języków, np. cdp.pl wydaje też w Czechach więc można zmienić na polski lub czeski język), nie ma spolszczenia (wielu myśli że jest i podmienia niektóre pliki a zaś piszą 30 tematów po forach że im coś nie działa), jedynie instalacja z PL instalki da ci język PL.

Ziuta - jesteś pewien?

Bo grałem na LS 17 PL i tak mi się spodobał, że nabyłem edycję kolekcjonerską. Wersję PL podarowałem bratu dla dzieciaków.
Po zainstalowaniu kolekcjonerki jest kilka języków ale nie PL i pomyślałem dokładnie o tym, co Ty piszesz wyżej.
Odinstalowałem więc kolekcjonerkę i zrobiłem instalację z obrazu płyty z wersji PL bo mi został.  Żeby oszczędzać płyty zawsze robię ich obraz. 
Po wpisaniu klucza licencyjnego z kolekcjonerki nadal nie ma języka PL. Więc możliwe, że klucz licencyjny nakłada ograniczenia regionalne.

Chcę pisać do supportu bo trochę lipnie odpierać coś podarowanego. Najwyżej kupię jeszcze raz wersję PL.
 
#4
Jeśli nabyłeś kolekcjonerkę od innego dystrybutora niż CDP.pl to języka PL nie będzie (inne mogą być, w zależności na ile krajów 1 dystrybutor wydaje gry), ale jeśli zainstalowałeś grę z PL instalki (ma ona tylko 2 języki do wyboru) to język PL musi być niezależnie jaki klucz wpiszesz.
 
#5
No to powiem Ci, że jest ciekawie bo. Zrobiłem instalkę na 100% z polskiej wersji i wpisałem klucz licencyjny z kolekcjonerki i języki są takie jak z kolekcjonerki. Czyli angielski, hiszpański, itd.
Kolekcjonerkę kupiłem na alledrogo....

No nic - angielski nie jest problemem Tongue. Jak mi się znudzi to kupię na jakiejś promocji polską wersję - podarunku nie zamierzam odbierać.

Dzięki za odpowiedź.
 
#6
Z tego wynika że Giants dodał do kodu gry rozpoznawanie klucza który dodatkowo blokuje dane języki...
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Ciągłe wczytywanie gry *Brak odpowiedzi* Speedeer 5 107 11-04-2017, 21:30
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Kiszonka z siana-brak w paszowozie kauczuk14 12 238 10-27-2017, 16:12
Ostatni post: kosmiak0
Photo Po uruchomieniu brak tekstur Sławomir Tabiś 0 64 10-04-2017, 17:53
Ostatni post: Sławomir Tabiś
  Brak świń na mapie matius__13 1 76 09-30-2017, 18:13
Ostatni post: pawulon
Sad brak save andrzej331 1 72 09-13-2017, 21:33
Ostatni post: Dzi4d3k
  brak dodanego mody kirowiec tv 1 76 09-02-2017, 16:30
Ostatni post: Raoth
  brak odpowiedzi depesz98 0 105 08-27-2017, 12:49
Ostatni post: depesz98
  brak zborza w silosie kowalplock 1 73 08-25-2017, 16:30
Ostatni post: DrPsycho
  Brak maszyn zarkub 3 165 08-16-2017, 18:29
Ostatni post: pawulon
  brak obiektów kirowiec tv 0 48 08-08-2017, 20:25
Ostatni post: kirowiec tv



Przegląda: 1 gości

Menu