Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Budynki
#1
Witam chcę dodać budynki do Sosnówki czyli orginalnej mapy w grze fs 2017. Jak to zrobić? Smile
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Żeby przerabiać mapę oryginalną , musisz ją przerobić na "ModMapę" napisałem poradnik o robieniu mapy czystej do FS 17 i w pierwszej fazie trzeba zrobić właśnie "modMapę"
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Budynki. Lewy9511 4 179 08-02-2018, 15:46
Ostatni post: radkus25
  Giants budynki Szabat7 6 324 07-10-2018, 07:54
Ostatni post: Extremek12
  Jak zgrać budynki z innej mapy z drzwiami? AgroMaster 3 387 04-07-2018, 12:03
Ostatni post: Ziuta
  Białe budynki w GE AgroMaster 5 215 04-03-2018, 14:32
Ostatni post: Ziuta
  Czarne krzaki i budynki jacekz40 2 415 10-31-2017, 21:25
Ostatni post: jacekz40
  budynki z maską Seasons accord97 3 752 10-24-2017, 15:11
Ostatni post: Dzi4d3k
  Seasons-budynki SamediBaron 1 318 07-27-2017, 23:26
Ostatni post: Dzi4d3k
  Białe budynki JacekWaligura 9 664 07-06-2017, 14:08
Ostatni post: user12
  pomoże ktoś wyciągnąć budynki z mapy? do użytku własnego Witold Warsicki 8 633 03-21-2017, 18:17
Ostatni post: Witold Warsicki
  budynki fs15 kamilsmg24 0 355 02-26-2017, 16:53
Ostatni post: kamilsmg24



Przegląda: 1 gości

Menu