Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Budynki
#1
Witam chcę dodać budynki do Sosnówki czyli orginalnej mapy w grze fs 2017. Jak to zrobić? Smile
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Żeby przerabiać mapę oryginalną , musisz ją przerobić na "ModMapę" napisałem poradnik o robieniu mapy czystej do FS 17 i w pierwszej fazie trzeba zrobić właśnie "modMapę"
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Czarne krzaki i budynki jacekz40 2 87 10-31-2017, 21:25
Ostatni post: jacekz40
  budynki z maską Seasons accord97 3 212 10-24-2017, 15:11
Ostatni post: Dzi4d3k
  Seasons-budynki SamediBaron 1 106 07-27-2017, 23:26
Ostatni post: Dzi4d3k
  Białe budynki JacekWaligura 9 211 07-06-2017, 14:08
Ostatni post: user12
  pomoże ktoś wyciągnąć budynki z mapy? do użytku własnego Witold Warsicki 8 285 03-21-2017, 18:17
Ostatni post: Witold Warsicki
  budynki fs15 kamilsmg24 0 177 02-26-2017, 16:53
Ostatni post: kamilsmg24
  Budynki ,drzewa ralf 0 151 01-07-2017, 13:00
Ostatni post: ralf
  Budynki przez które można przechodzić Szabat7 4 239 12-21-2016, 21:43
Ostatni post: Szabat7
  Jak obracać obiekty ( budynki itp. ) kupując ze sklepu ? erbanceks535 2 1,230 12-17-2016, 16:57
Ostatni post: super farmer
  BUDYNKI adifree123 1 170 12-10-2016, 13:47
Ostatni post: RAFALEX



Przegląda: 1 gości

Menu