Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Mapa
#1
Witam mam problem ponieważ jak włączam jakąś mapę to wcale nie działa tylko jakby komputer sterował za mnie Co zrobić ? Pomocy!! Sad Sad :-/ :-/
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Podaj log - Dokumenty/My Games/FarmingSimulator2017/log.txt - tam powinno się znaleźć źródło problemu.
[Obrazek: polskimod_zcieniemf4sna.png]
By Rusheer @2k18
 
#3
tez sie dolacze do pytania bo tak samo mam z bolusiowem 7.1 i tpw3.1 juz od nowa gre zainstalowalem i dalej nic

ok udalo mi sie wykryc problem ktory powoduje niedzialanie map to jest mod courseplay gdy go usunolem to i tpw 3.1 działa i bolusiowo7.1
 
#4
mody się gryzą, u mnie tak się działo jak na ***** 7.1 dodałem skrypt na tańsze zwierzęta.....
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Potrzebuję pomocy w nauce modingu (nowa mapa) snikers1984 5 222 07-08-2018, 12:07
Ostatni post: snikers1984
  Mapa Rolnik009 0 116 07-07-2018, 11:38
Ostatni post: Rolnik009
  Polska mapa na słabszy komputer gracjanLS 1 134 07-06-2018, 15:39
Ostatni post: user12
  Duża mapa karol522 4 250 07-04-2018, 20:30
Ostatni post: Stiwus Pl
  mapa na dodatek cllasic super farmer 2 152 07-04-2018, 13:29
Ostatni post: user12
  Mapa ze zdjęć Schadow312 2 240 07-03-2018, 20:03
Ostatni post: Schadow312
  Porządna mapa, znowu user12 3 238 06-25-2018, 10:36
Ostatni post: user12
  Mapa rolnik28 0 152 06-21-2018, 16:29
Ostatni post: rolnik28
  Duża mapa kondziu07 6 558 06-21-2018, 15:23
Ostatni post: ॑Bertol04
  Mapa stopkowo v5 Rolnik009 0 138 06-09-2018, 09:02
Ostatni post: Rolnik009



Przegląda: 1 gości

Menu