Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Jak ustawić manure heap area
#1
Witam 
Mam problem z obornikiem bo nie widać go w gnojowniku ani nigdzie na mapce a w menu jest go sporo.
Lekko pozmieniałem pod siebie mapke (hobbs farm) i przeniosłem pigs husbandry w inne miejsce. Triggery na ścielanie wodę i paszę ok wszystko działa ale nie widać gnoju a ten manure heap area to tylko taka mała kosteczka w GE i nie da się przybliżyć.

Może ktos pomóc lub namiar na poradnik dla amatora??

Dzięki
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Domyślam się, że przeniosłeś tylko mury od obornika, jeśli tak, miejsce składowania ustawiasz tym indeksem
[Obrazek: manureheap.jpg]

W załączniku link do fotki w pełnej rozdzielczości :
http://www92.zippyshare.com/v/oSkVwy1g/file.html
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak ustawic limit??? IKSIK 3 1,589 11-03-2018, 20:44
Ostatni post: Ziuta
  Nie mogę nic ustawić ;( Małorolny92 3 1,744 08-17-2018, 21:14
Ostatni post: user12
  manure mod Paweł Pablo Łobocki 5 1,595 05-03-2017, 10:54
Ostatni post: Mefiu
  Jak ustawić kamerę. twinu 0 849 08-21-2016, 21:35
Ostatni post: twinu
  Wesbridge Hills remixed v2 - liquid manure/gnojówka dziamers 0 971 08-08-2016, 23:15
Ostatni post: dziamers



Przegląda: 1 gości

Menu