Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Giants
#1
Mam swoj model w giants i problem w tym ze jest caly bialy nie ma txt
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#2
Masz textury w formacie DDS ?Big Grin
 
Odpowiedz
#3
Na temat textur było już na forum nie raz. Poszukaj.
 
Odpowiedz
#4
nie a wczym moge zmienic na dds ?
 
Odpowiedz
#5
Program Gimp.
 
Odpowiedz
#6
DXTBmp tam jest łatwo zmienić Wink
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama.
#7
https://www.youtube.com/watch?v=dBpL7aMpOqY

Masz tu filmik chyba może sie przydać Big Grin
 
Odpowiedz
#8
Przede wszystkim sprawdź, czy masz do tekstur podane odpowiednie ścieżki, w tym celu otwórz plik i3d jakimś edytorem tekstowym, chociażby notatnikiem...
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Giants Engine 6.0.2 przestał działać [email protected] 11 1,860 07-17-2016, 11:54
Ostatni post: [email protected]
  Giants Editor Grzeslaw 4 352 07-16-2016, 22:34
Ostatni post: Pyra
  Giants Editor rafcio27 7 440 04-10-2016, 16:59
Ostatni post: MichaelMF
  Giants editor problem kondzio 12 4 418 04-09-2016, 15:30
Ostatni post: kondzio 12
  problem z giants editor 6.0.3 rolnik3p 7 2,257 03-27-2016, 09:24
Ostatni post: rolnik3p
  Giants editor czarny ekran cichy33 2 748 03-24-2016, 20:13
Ostatni post: cichy33



Przegląda: 1 gości

Menu