Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Prędkość robocza.
#1
Witam, widziałem że ludzie modyfikują prędkość roboczą np kombajnu. 
Jest może jakiś poradnik albo ktoś powie jak to zrobić? Z góry dziękuję.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Co do kombajnu to szukaj takiej linijki ale w hederze <speedLimit value="15" />.

Co do innych maszyn które maja określoną prędkość roboczą mają taki wpis w xml liczba to prędkość w km/h
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Prędkość nabierania buraków Dawid manifest 0 47 12-22-2017, 19:32
Ostatni post: Dawid manifest
  Prędkość ruszania z miejsca ciągnikiem EjoStej 1 133 09-02-2017, 06:50
Ostatni post: Majkel
  Prędkość napełniania przyczep googlownik 3 135 08-16-2017, 22:09
Ostatni post: pawulon
  szerokość robocza Zicoo66 2 133 08-08-2017, 21:01
Ostatni post: Zicoo66
Lightbulb Szerokość robocza hederu MAG135 4 163 08-08-2017, 19:30
Ostatni post: MAG135
  predkosc Piotr Stachura 0 155 03-24-2017, 11:15
Ostatni post: Piotr Stachura
  Prędkość napełniania prasy lukki78 1 281 02-16-2017, 16:08
Ostatni post: Rockstar94
  prędkość i promień skrętu KLlXD 1 233 02-15-2017, 12:39
Ostatni post: KLlXD
  jak zwiekszyc predkosc podczas oprysku Mateusz Gajda 10 864 12-07-2016, 17:52
Ostatni post: Mateusz Gajda
  Jak zmienić prędkość ciągnika ? 1pi 2 334 09-30-2016, 16:29
Ostatni post: 1pi



Przegląda: 1 gości

Menu