Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

pojemnosc ciearowki
#1
witam :Smilemam taki problem mianowicie chcialem zmienic pojemnosc ciezarowki ale jak wpisuje "capacity" to jest o pojemnosci baku paliwa a nie o ladownosci;/ wiec gdzie znalez linike co odpowiada za ladownosc ? prosze o szybka pomoc
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Ładowność masz w tej linijce (na przykładzie przyczepy):

<fillUnits>
<fillUnit unit="$l10n_unit_literShort" fillTypeCategories="bulk" capacity="8000" />
</fillUnits>
 
#3
dzieki wielkie Smile
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  MOD Season - Jak zwiększyć pojemność koryta? j0hny21 3 584 09-11-2017, 20:28
Ostatni post: Dzi4d3k
  pojemność strazak123 4 519 04-16-2017, 19:04
Ostatni post: strazak123
  pojemność silosów Welcio17 14 3,395 11-19-2016, 19:21
Ostatni post: Welcio17
  Jak zwiększyć pojemność szypy do ładowarki? Maciejzlasu 2 582 11-12-2016, 21:36
Ostatni post: Maciejzlasu



Przegląda: 1 gości

Menu