Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
edycja mapy
#1
Mam problem, bo chciałem zmienić sobie trochę mapę Holzhausen(oczywiście dla siebie), ale kiedy otwieram plik i3D, to jest tylko szare tło. Domyślam się, a raczej słyszałem, że mapa została zablokowana przed edycją, i stąd moje pytanie: Czy da się ją normalnie otworzyć i edytować, i jak to zrobić?
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
Poszukaj w tematach rozwiązanych. Był taki podobny temat już.
 
Odpowiedz
#3
Da się obracać kamerą? Lub podejmować jakieś działania np. na pasku zadań GE?
"Mądremu dwa słowa wystarczą, a głupiemu to i referatu mało"- jak wiesz kto to powiedział to wystarczy.
 
Odpowiedz
#4
GE działa, ale tam, gdzie powinna być mapa, nie ma jej.
 
Odpowiedz
#5
http://farming-simulator.pl/showthread.p...16#pid3116
masz na obrazkach.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#6
Naciśnij prawy camera i wybierz np camera 1 kliknij lewy i już Big Grin Mam nadzieje, że pomogłem.
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [Problem]Edycja Boluśowo v2 Ledowy 2 158 07-18-2016, 10:09
Ostatni post: Ledowy
  Zmiana mapy rolnikzfarminga 7 190 07-17-2016, 00:35
Ostatni post: Pyra
  robienie mapy antekxd 2 100 04-19-2016, 18:37
Ostatni post: antekxd
  Edycja ciągnika JD7310R radkus25 2 288 04-16-2016, 12:51
Ostatni post: radkus25
  Tworzenie nowej mapy - podstawy. Asantas 2 126 04-03-2016, 16:01
Ostatni post: szymek



Przegląda: 1 gości

Menu