Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Jak przekonwertować modele
#1
Siemka mam pytanie ponieważ w Farming simulator 2017 nie ma zbytnio dużo fajnych modeli i mam pytanię, ponieważ chciałbym przekonwertować modele z Farminga simulator 2015 do FS2017 I teraz mam pytanie jak to zrobić.
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Może po prostu spróbuj wstawić na mapę w fs 17 model prosto z fs 15...? Nic nie konwertuj...
A i ma takie małe osobiste pytanie. Mogę zadać je na priv ? Nie jest związane z farmingiem....
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Modele VN a jacaaa 0 129 05-15-2018, 08:48
Ostatni post: jacaaa
  Modele na budowę skibol83 0 307 09-25-2017, 16:38
Ostatni post: skibol83
  Własne modele do gry mrdzarek 7 641 09-16-2017, 22:13
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Modele Karol Woźniak 3 446 02-17-2017, 22:12
Ostatni post: Mefiu
  Modele drogba147888 4 514 01-05-2017, 21:37
Ostatni post: drogba147888
  Spolszczenie giants editor oraz jak grupowac modele Synthetic53 9 3,253 12-22-2016, 10:45
Ostatni post: Assuna
  Jak przekonwertowac mape ? polakhq 2 689 11-05-2016, 18:49
Ostatni post: Dawid Smaczyński
  Modele na mapę mrpawcio 3 469 10-13-2016, 15:59
Ostatni post: RAFALEX
  niewidoczne modele w ge login1147 0 361 08-15-2016, 23:01
Ostatni post: login1147
  Czarne modele floop 8 1,254 07-26-2016, 14:55
Ostatni post: Ziuta



Przegląda: 1 gości

Menu