Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Nie mogę kupić Modu
#1
Siemka mam problem co może być gdy próbuję kupić mod a tam pisze nie udało się kupić pojadu/maszyny spróbuj ponownie

Error: Failed to open xml file 'C:/Users/andzej/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/fillPlanes/modDesc.xml'. takie logi
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Modów nie wolno wypakowywać, chyba że autor będzie kazał to robić. Powinny być one w formacie zip. Szkoda zapychać pamięć wypakowanymi modami (multiplayer ich nie obsługuje) i tracić czas na szukanie źródła ewentualnych problemów.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
#3
(02-19-2017, 23:36)AgroDreamLiner napisał(a): Modów nie wolno wypakowywać, chyba że autor będzie kazał to robić. Powinny być one w formacie zip. Szkoda zapychać pamięć wypakowanymi modami (multiplayer ich nie obsługuje) i tracić czas na szukanie źródła ewentualnych problemów.

okej spakuje i napiszę czy działa

(02-19-2017, 23:37)Bananegggyt napisał(a):
(02-19-2017, 23:36)AgroDreamLiner napisał(a): Modów nie wolno wypakowywać, chyba że autor będzie kazał to robić. Powinny być one w formacie zip. Szkoda zapychać pamięć wypakowanymi modami (multiplayer ich nie obsługuje) i tracić czas na szukanie źródła ewentualnych problemów.

okej spakuje i napiszę czy działa

teraz takie coś jest
Error: C:/Users/andzej/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/jabka/register.lua:14: attempt to index global 'UniversalProcessKit' (a nil value)

Warning: Old shape file format version found 'fillPlane.i3d.shapes'.
 
#4
To jest mod do 17? Bo błąd brzmi jak by i3d było z 15
 
#5
"Warning: Old shape file format version found 'fillPlane.i3d.shapes'"
Wystarczy wypakować moda, otworzyć i3d w GE 7, zapisać i ponownie spakować.

"Error: C:/Users/andzej/Documents/My Games/FarmingSimulator2017/mods/jabka/register.lua:14: attempt to index global 'UniversalProcessKit' (a nil value)"
Winny jest skrypt
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
#6
winny jest scrypt wyrażnie brzmi mods/jabka/register.lua:14
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Chwila... masz w modach UniversalProcessKit? Jeśli nie, to go pobierz i zainstaluj.
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie ma modu na multi drzazga22 3 144 10-11-2018, 21:25
Ostatni post: drzazga22
  zmiana skali modu 8MG 0 127 10-10-2018, 08:45
Ostatni post: 8MG
  zmiana skali modu 8MG 0 131 09-15-2018, 10:56
Ostatni post: 8MG
Lightbulb Pytania do modu Seasons Dzi4d3k 596 68,761 08-26-2018, 14:10
Ostatni post: shark666
  Nie mogę nic ustawić ;( Małorolny92 3 149 08-17-2018, 21:14
Ostatni post: user12
  Szukam modu do podziału maszyn na multi Scenika 3 244 08-14-2018, 16:19
Ostatni post: Bojan PL
  Jak zmienić skalę modu? FudyGand 1 309 04-03-2018, 11:07
Ostatni post: Dzi4d3k
  Przekonwertowałem mod i nie mogę go kupić Michał Rowicki 4 275 03-13-2018, 19:48
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Nie mogę otwierać bram , drzwi na mapie G****v3 FS 15. Domino Domino 5 684 02-22-2018, 10:18
Ostatni post: Ziuta
  Jaki kupić procesor ? KamS. 8 473 02-19-2018, 15:02
Ostatni post: pawulon



Przegląda: 1 gości

Menu