Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Claas Tucano Problem z modem
#1
Witam nie wiem czy ktoś już miał podobny problem z tym Claasem ale przeszukałem tutejsze forum i nic nie znalazłem. Pzejde do rzeczy pobierałem juz chyba 4 wersje tego CLaasa  i w każdym zazwyczaj były 2-3 rodzaje hederów w czym tkwi problem ? a no w tym ze po wgraniu moda w grze widzi mi tylko hedery a Claasa nie ma :O  Ktoś wie o co może tutaj chodzic ?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Nikt nie wie. Bo jasnowidzów tutaj nie ma.

A podałeś tyle danych że z 2 lata będziemy to przetwarzać.
 
#3
Te Claas'y to są zwykłe gó**a, a nie mody... Teraz będzie tylko edit editów.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z mapą michalg4 2 313 06-03-2019, 20:09
Ostatni post: michalg4
  Problem w GE dawid0s_p0sp0lit0s 16 715 06-03-2019, 20:02
Ostatni post: dawid0s_p0sp0lit0s
  [Patch 1.5.3.1] problem z instalacją Gajoss X 0 324 05-23-2019, 20:37
Ostatni post: Gajoss X
  Problem z mapą Fudzo16 4 532 05-08-2019, 04:01
Ostatni post: Fudzo16
  Nietypowy problem... Długie ładowanie mapy. TrooxPL 4 876 03-12-2019, 16:53
Ostatni post: TrooxPL
  Siemka,mam mały problem z giants editor Pomocyy!!!] Pawlo 550 0 590 02-17-2019, 12:56
Ostatni post: Pawlo 550
  Claas Tucano440 blady28 0 203 01-12-2019, 15:41
Ostatni post: blady28
  Problem Farming 17 Dominik324 11 603 01-06-2019, 16:15
Ostatni post: Dominik324
  Problem z Pasami Szymon88 0 681 01-01-2019, 15:22
Ostatni post: Szymon88
  Problem z courseplay Rollermix 0 504 12-23-2018, 18:25
Ostatni post: Rollermix



Przegląda: 1 gości

Menu