Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

ustawienie krów swin i owiec
#1
robię mapkę i chciał bym ustawić  tigery w nowej oborze i boornik i zbiornik na plynny obornik jak zrobic to poprawnie przenosząc w inne miejsca ?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Lololololo. 2 takie same posty w przeciągu paru godzin
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Ustawienie czasu FresZu44 1 118 05-14-2019, 15:39
Ostatni post: LifeFoxu007
  Karwmienie krów Rolnik009 2 169 01-21-2019, 14:23
Ostatni post: Rolnik009
  Jak dodać np. Owies do świń dedar12 1 289 01-05-2019, 22:46
Ostatni post: dedar12
  Hodowla krów shark666 0 212 08-31-2018, 10:50
Ostatni post: shark666
  Stopkowo v5 problem z karmieniem krów aklam1 0 404 06-09-2018, 15:30
Ostatni post: aklam1
  Karmienie krów. N4tSu95 0 280 05-30-2018, 10:47
Ostatni post: N4tSu95
  karmienie świń Michał Michalik 1 450 05-16-2018, 12:30
Ostatni post: Ataven
  Problem z karmieniem owiec (Estancia Lapacho) PaN kLEkS 1 360 01-16-2018, 21:29
Ostatni post: kosmiak0
  Karmienie krów shark666 0 302 01-08-2018, 19:54
Ostatni post: shark666
  Duplikowanie farmy krów matikesi 3 756 11-03-2017, 15:28
Ostatni post: alientv



Przegląda: 1 gości

Menu