Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

ustawienie krów swin i owiec
#1
robię mapkę i chciał bym ustawić  tigery w nowej oborze i boornik i zbiornik na plynny obornik jak zrobic to poprawnie przenosząc w inne miejsca ?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Lololololo. 2 takie same posty w przeciągu paru godzin
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Hodowla krów shark666 0 124 08-31-2018, 10:50
Ostatni post: shark666
  Stopkowo v5 problem z karmieniem krów aklam1 0 283 06-09-2018, 15:30
Ostatni post: aklam1
  Karmienie krów. N4tSu95 0 193 05-30-2018, 10:47
Ostatni post: N4tSu95
  karmienie świń Michał Michalik 1 300 05-16-2018, 12:30
Ostatni post: Ataven
  Problem z karmieniem owiec (Estancia Lapacho) PaN kLEkS 1 259 01-16-2018, 21:29
Ostatni post: kosmiak0
  Karmienie krów shark666 0 219 01-08-2018, 19:54
Ostatni post: shark666
  Duplikowanie farmy krów matikesi 3 553 11-03-2017, 15:28
Ostatni post: alientv
  Obora dla krów farmerfarmer 0 304 10-25-2017, 15:04
Ostatni post: farmerfarmer
  PROBLEM Z MASZYNĄ DO ROBIENA PASZY DLA KRÓW!!!! DZIWNE!!! Marcin Chmiest 3 626 10-08-2017, 07:59
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Brak świń na mapie matius__13 1 234 09-30-2017, 18:13
Ostatni post: pawulon



Przegląda:

Menu