Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

problem z modelem ac3d
#1
hej.wymodelowałem wiate w a c3d i wyteksturowałem wszystkie pliki i tekstury dałem do jednego folderu i tak zrobiłem też z plikami obj i mtl z blendera też dałem do jednego folderu i teraz kto mi wyjaśni dlaczego powstaje w ge taki dziwny "bug".

[Obrazek: a28d04d53345f9b8dde0b1e64a0b78c0_orig.jpg]

[Obrazek: 8093ef8bd93c2ed04f2e53d41da71294_orig.jpg]

[Obrazek: 62938aae58bc1c7b0cfa0794183a2054_orig.jpg]
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Zaznacz obiekt i w set sufrace type wybierz opcję s1. Pooglądaj budynek z każdej strony czy nie pozostawiałeś jakiś ścian które mogą być nie do końca widoczne z każdej strony w ac3d a w giantsie będą. Jeżeli to nie pomoże to przy konwerce trzeba poszukać bo mogą być gdzieś pozaciągane vetrexy i będzie lipa a w acku tego nie widać
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z ts3 i fs17 TRoox PL 0 270 10-15-2018, 15:37
Ostatni post: TRoox PL
  Shamrock Valley problem TheDamian5435 4 221 10-14-2018, 20:37
Ostatni post: TheDamian5435
  Problem z mapami hardkor321 4 199 10-14-2018, 10:11
Ostatni post: agRush2k
  Problem Smoke WeeD 12 605 10-12-2018, 22:37
Ostatni post: Smoke WeeD
  BallyMoon Castle - problem TMR wiisixtythreePL 1 200 10-06-2018, 02:02
Ostatni post: Szydar
  problem z follow me kurde912 1 548 10-04-2018, 22:20
Ostatni post: TwinTurbo
  Problem z włączeniem gry. damianbogdan 6 295 10-03-2018, 18:00
Ostatni post: Robetr Żebrowski
  Problem z okrągłymi belami rockybalbao99 3 157 10-01-2018, 13:46
Ostatni post: FresZu44
  Problem z modami TheNextPl 123 4 527 09-26-2018, 09:34
Ostatni post: Ziuta
  problem z modem Michal Stepak 12 508 09-20-2018, 23:24
Ostatni post: Michal Stepak



Przegląda: 1 gości

Menu