Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

problem z modelem ac3d
#1
hej.wymodelowałem wiate w a c3d i wyteksturowałem wszystkie pliki i tekstury dałem do jednego folderu i tak zrobiłem też z plikami obj i mtl z blendera też dałem do jednego folderu i teraz kto mi wyjaśni dlaczego powstaje w ge taki dziwny "bug".

[Obrazek: a28d04d53345f9b8dde0b1e64a0b78c0_orig.jpg]

[Obrazek: 8093ef8bd93c2ed04f2e53d41da71294_orig.jpg]

[Obrazek: 62938aae58bc1c7b0cfa0794183a2054_orig.jpg]
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Zaznacz obiekt i w set sufrace type wybierz opcję s1. Pooglądaj budynek z każdej strony czy nie pozostawiałeś jakiś ścian które mogą być nie do końca widoczne z każdej strony w ac3d a w giantsie będą. Jeżeli to nie pomoże to przy konwerce trzeba poszukać bo mogą być gdzieś pozaciągane vetrexy i będzie lipa a w acku tego nie widać
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z Pasami Szymon88 0 286 01-01-2019, 15:22
Ostatni post: Szymon88
  Problem z courseplay Rollermix 0 244 12-23-2018, 18:25
Ostatni post: Rollermix
  Problem z ceną kiszonki w biogazowni Matheo 1 170 12-23-2018, 11:10
Ostatni post: tygrys1233213
  problem świecące tekstury Taktyk POLSKA 3 1,774 12-17-2018, 20:56
Ostatni post: villa7
  Problem FS 17 Exminator 2 392 12-13-2018, 21:42
Ostatni post: Exminator
  Problem z bramami na mapie Fudzo16 0 764 12-02-2018, 22:14
Ostatni post: Fudzo16
  Problem przy uruchamianiu gry Galant123 0 539 11-30-2018, 12:49
Ostatni post: Galant123
  Problem z sianiem i opryskiwaniem zdroj998 1 606 11-24-2018, 16:47
Ostatni post: Misio
  Pilne ! Problem z tworzeniem mapy ParuVa 6 589 11-16-2018, 16:31
Ostatni post: ParuVa
  Problem z modem Unia Pilmet REX 2518 bartex0220 4 712 11-13-2018, 19:33
Ostatni post: bartex0220



Przegląda: 1 gości

Menu