Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Problem z Texturą budynku
#11
To zaznaczone czerwoną obwódką:
[Obrazek: ahrgargarh8swx.png]
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
Taka tam sobie reklama.
#12
Pomogło, ale jeżeli chodzi o texturę szyby, to gdy zmieniam właśnie na DDS DXT1 (No Alpha) to szyba jest niebieska i nie jest przezroczysta, poprostu kolor z painta, więc nie zmieniałem textury szkła. Czy mogę tak zostawić? To chyba nie będzie miało wpływu gdy odpalę mapę w grze co nie?
 
#13
Jak jest alpha, to zapisz albo w dxt3, albo w dxt5
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
#14
Zostawiłem w dxt3 Wink Dzięki wielkie!
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z ts3 i fs17 TRoox PL 0 280 10-15-2018, 15:37
Ostatni post: TRoox PL
  Shamrock Valley problem TheDamian5435 4 231 10-14-2018, 20:37
Ostatni post: TheDamian5435
  Problem z mapami hardkor321 4 212 10-14-2018, 10:11
Ostatni post: agRush2k
  Problem Smoke WeeD 12 616 10-12-2018, 22:37
Ostatni post: Smoke WeeD
  BallyMoon Castle - problem TMR wiisixtythreePL 1 210 10-06-2018, 02:02
Ostatni post: Szydar
  problem z follow me kurde912 1 550 10-04-2018, 22:20
Ostatni post: TwinTurbo
  Problem z włączeniem gry. damianbogdan 6 297 10-03-2018, 18:00
Ostatni post: Robetr Żebrowski
  Problem z okrągłymi belami rockybalbao99 3 158 10-01-2018, 13:46
Ostatni post: FresZu44
  Problem z modami TheNextPl 123 4 527 09-26-2018, 09:34
Ostatni post: Ziuta
  problem z modem Michal Stepak 12 508 09-20-2018, 23:24
Ostatni post: Michal Stepak



Przegląda: 1 gości

Menu