Logowanie Facebook Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PROBLEM Z GE
#1
Dlaczego jesli chce zrobić pole W GE 6.0.3 wciskam to  na samym dole do robiena pola w wyborze i chce zrobić pole i nic się nie dzieje klikam i nic pomocy szukałem w necie każdy może normalnie a ja nie HELP
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#2
(04-01-2016, 17:11)Karol Mroczek napisał(a): Dlaczego jesli chce zrobić pole W GE 6.0.3 wciskam to  na samym dole do robiena pola w wyborze i chce zrobić pole i nic się nie dzieje klikam i nic pomocy szukałem w necie każdy może normalnie a ja nie HELP
Na górze kliknij window-Terrain Editing i kiedy wyskoczy ci okienko w  foliage layer paiting wybierz terrain detail  Big Grin
 
Odpowiedz
#3
(04-01-2016, 18:39)Lamb0 napisał(a):
(04-01-2016, 17:11)Karol Mroczek napisał(a): Dlaczego jesli chce zrobić pole W GE 6.0.3 wciskam to  na samym dole do robiena pola w wyborze i chce zrobić pole i nic się nie dzieje klikam i nic pomocy szukałem w necie każdy może normalnie a ja nie HELP
Na górze kliknij window-Terrain Editing i kiedy wyskoczy ci okienko w  foliage layer paiting wybierz terrain detail  Big Grin

Właśnie tak robie i chce normalnie to zrobić i się nie da niby mam te całe kółko i wszystko zaznaczone klikam
 aby robiło i się nic nie dzieje
 
Odpowiedz
#4
pola robimy pędzlem do siania przy zaznaczonym oknie "dirt" i niżej ( wybór uprawy) "TerrianDetal"
 
Odpowiedz
#5
(04-01-2016, 19:12)eurat napisał(a): pola robimy pędzlem do siania przy zaznaczonym oknie "dirt" i niżej ( wybór uprawy) "TerrianDetal"

Ten pędzel to czerone to kółko ? jesli tak to nie działa
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#6
(04-01-2016, 20:05)Karol Mroczek napisał(a):
(04-01-2016, 19:12)eurat napisał(a): pola robimy pędzlem do siania przy zaznaczonym oknie "dirt" i niżej ( wybór uprawy) "TerrianDetal"

Ten pędzel to czerone to kółko ? jesli tak to nie działa

nie to nie pędzel taka roślinka
 
Odpowiedz
#7
tak to pedel dokładnie na ss masz zaznaczone jak i jakie pole rysujesz
wybierasz to co na czerwono nr od 0 do 4 ( 0-kultywator, 1- orka, 2-posiane, 3-buraki ( masz 4, np 0 i 4 to kultywator+ nawoź, 1+4 to orka z nawozem) etc..
[Obrazek: sad.jpg]
 
Odpowiedz
#8
(04-02-2016, 00:05)D1zZyY napisał(a): tak to pedel dokładnie na ss masz zaznaczone jak i jakie pole rysujesz
wybierasz to co na czerwono nr od 0 do 4 ( 0-kultywator, 1- orka, 2-posiane, 3-buraki ( masz 4, np 0 i 4 to kultywator+ nawoź, 1+4 to orka z nawozem) etc..
[Obrazek: sad.jpg]
 
Odpowiedz
#9
Masz namalowane jak Byk
przy zaznaczonym oknie "dirt" i niżej ( wybór uprawy) "TerrianDetal"

"TerrianDetal" -- to najważniejsze przy robieniu pola.
 
Odpowiedz
Taka tam sobie reklama
#10
Prościej chyba się już nie da  wytłumaczyć ,jak obrazkowo Big Grin
 
Odpowiedz
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z pobieraniem na uploaded olek1234 2 104 07-18-2016, 16:33
Ostatni post: patrykjanka17
  [Problem]Edycja Boluśowo v2 Ledowy 2 158 07-18-2016, 10:09
Ostatni post: Ledowy
Rainbow Problem z Screenami _StaryRolnik_ 4 118 04-24-2016, 17:35
Ostatni post: _StaryRolnik_
Sad problem podczas prasowania calucek 5 177 04-18-2016, 23:05
Ostatni post: calucek
  ***** v3 problem z drzwiami Majkel 14 787 04-17-2016, 21:57
Ostatni post: Majkel
  Problem - pola wisienka2013 5 123 04-13-2016, 14:57
Ostatni post: wisienka2013
  "dziurawe" sianie- problem diego575 9 217 04-11-2016, 21:22
Ostatni post: lolki loki
  Ge Problem matrix1753 1 94 04-10-2016, 15:34
Ostatni post: lolki loki
  Giants editor problem kondzio 12 4 167 04-09-2016, 17:30
Ostatni post: kondzio 12
  Nie otwieraj sie wszystkie drzwi i problem z multifruit MrFrodo 4 155 04-07-2016, 11:15
Ostatni post: MrFrodo



Przegląda: 1 gości

Menu