Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

FS 17 - Internal Error?!
#1
Elo elo cześć witajcie.

Nie bd się rozpisywał, po prostu od razu przejdę do rzeczy. Otóż jakieś 3h temu byłem w domu, normalnie grałem w 17-stke i all pykało.
40 min temu wróciłem z kościoła, odpalam kompa, a nastepnie FS17. Po próbie uruchomienia wyskakuje następujący error:
[Obrazek: 04be127368bb22e6caa9bc64e393f87b_orig.jpg]
Jeszcze raz powtórzę. Trzy godziny temu NORMALNIE GRAŁEM, a teraz taki error.
Próbowałem wielu rzeczy... robiłem reinstall, uruchamiałem jako administrator, używałem narzędzia do rozwiązywania problemów i nic.
Oczywiście z góry dziękuję za pomoc. Smile
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Włącz peceta od nowa, jak jest napisane że błąd systemu
No to jedziemy, gnębić podpadziochów!
 
#3
(04-14-2017, 18:52)AgroDreamLiner napisał(a): Włącz peceta od nowa, jak jest napisane że błąd systemu

Nie pomogło :/
Dodam, że takie "cyrki" zaczęły się dziać, gdy przeinstalowałem wszystkie gry z dysku HDD na SSD...
Ale teraz nawet jak Fs'a daje na HDD to i tak ten sam error, ta sama liczba...
 
#4
Wujek Google mówi że coś z DirctX,więc spróbuj reinstal DirctX, znajdziesz go w katalogu głównym gry w dxsetup.
A tak nawiasem pewnie masz Windows 8 ?
A i jeszcze jedno czasem to antywirus blokuje różne rzeczy (np.kaspersky) więc spróbował bym na chwile wyłączyć i liczę na to że grę masz oryginalną jeśli nie to takie szpoki się zdarzają przy cracowanych aplikacjach.
 
#5
(04-14-2017, 20:26)bartezz177 napisał(a): Wujek Google mówi że coś z DirctX,więc spróbuj reinstal DirctX, znajdziesz go w katalogu głównym gry w dxsetup.
A tak nawiasem pewnie masz Windows 8 ?
A i jeszcze jedno czasem to antywirus blokuje różne rzeczy (np.kaspersky) więc spróbował bym na chwile wyłączyć i liczę na to że grę masz oryginalną jeśli nie to takie szpoki się zdarzają przy cracowanych aplikacjach.

Gre mam oryginalną, Windows'a 8, ale tapete Windowsa 7 bo mi sie podoba xDD i avasta... Wyłączyłem go i normalnie mogłem odpalić.
Ehh ten avast.. Dzięki choposzki xD
 
#6
(04-15-2017, 11:40)Ledowy napisał(a):
(04-14-2017, 20:26)bartezz177 napisał(a): Wujek Google mówi że coś z DirctX,więc spróbuj reinstal DirctX, znajdziesz go w katalogu głównym gry w dxsetup.
A tak nawiasem pewnie masz Windows 8 ?
A i jeszcze jedno czasem to antywirus blokuje różne rzeczy (np.kaspersky) więc spróbował bym na chwile wyłączyć i liczę na to że grę masz oryginalną jeśli nie to takie szpoki się zdarzają przy cracowanych aplikacjach.

Gre mam oryginalną, Windows'a 8, ale tapete Windowsa 7 bo mi sie podoba xDD  i avasta... Wyłączyłem go i normalnie mogłem odpalić.
Ehh ten avast.. Dzięki choposzki xD

Nie ma problemu sam miałem takie problemy kiedyś z nadpobudliwością antywira pozdrawiam i miłego grania .
 
Taka tam sobie reklama.
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Error FresZu44 6 229 09-11-2018, 14:06
Ostatni post: FresZu44
  Error while saving i3d file Małorolny92 3 143 07-23-2018, 20:24
Ostatni post: Małorolny92
  Błąd (error) lupa1234 0 156 06-11-2018, 19:27
Ostatni post: lupa1234
  Error: Running LUA method 'update'. zajawkowiecone 6 611 04-22-2018, 22:01
Ostatni post: agRush2k
  Giants 6.0.5 Error while loading michaael15 6 544 02-13-2018, 14:09
Ostatni post: michaael15
  Error: Invalid filltype 'luzerne' GraczFS17 0 239 02-01-2018, 12:03
Ostatni post: GraczFS17
  Error: Invalid filltype 'luzerne' GraczFS17 0 194 01-29-2018, 22:56
Ostatni post: GraczFS17
  Error w Texturze krys239 1 260 01-23-2018, 20:19
Ostatni post: Ziuta
  Error [email protected] 1 471 12-18-2017, 12:47
Ostatni post: lookee86
  Error Material holder criss20ster 14 1,123 12-06-2017, 12:55
Ostatni post: criss20ster



Przegląda: 1 gości

Menu