Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

pojemność
#1
Chciałbym zmienić pojemność w objekcie który postawiam na farmie jak to zrobić ?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
"Chciałbym zmienić pojemność w objekcie który postawiam na farmie jak to zrobić ?" Jakim obiekcie ? O co ci chodzi ?
 
#3
Chyba chodzi o zmianę pojemności obiektu placeable Smile
 
#4
No ale jaki masz obiekt placeable, w którym jest jakaś pojemność ?
 
#5
jest to silos na pasze ale już poradziłem sobie. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  MOD Season - Jak zwiększyć pojemność koryta? j0hny21 3 583 09-11-2017, 20:28
Ostatni post: Dzi4d3k
  pojemnosc ciearowki Krzysztof Nalichowski 2 427 02-15-2017, 12:23
Ostatni post: Krzysztof Nalichowski
  pojemność silosów Welcio17 14 3,390 11-19-2016, 19:21
Ostatni post: Welcio17
  Jak zwiększyć pojemność szypy do ładowarki? Maciejzlasu 2 580 11-12-2016, 21:36
Ostatni post: Maciejzlasu



Przegląda: 1 gości

Menu