Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Górale v5
#1
Mam taki problem że nie widać słomy gdy koszę owies lub żyto. Proszę o pomoc będe wdzięczny
 
Taka tam sobie reklama.
#2
To co pomoże ktoś
 
#3
Ja mam tak gdy daje krową siano naciskam I ale nic sie nie dzieje
 
#4
Piotr prawdopodobnie musisz zacząć nowy savę, bo te zboża dają słomę. Jeśli masz jakąś mapę którą nie używasz to wywal, czy jakiś mod nie potrzebny.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z wczytywaniem multi - Górale Scenika 1 293 05-23-2018, 12:14
Ostatni post: Ziuta
  [SzukamZapraszam do mojego zespołu GÓRALE v5 Cashowski 0 276 05-05-2018, 21:53
Ostatni post: Cashowski
  [ZagramSzukam 1-2 ogarnietych osób, do gry na Górale v5 fs 17 Piotr Kaczmarek 3 627 03-01-2018, 19:53
Ostatni post: Rolnik009
  Górale po update - spadki fps Marcinex55 14 1,018 01-16-2018, 19:47
Ostatni post: Ziuta
  Górale Multiterrain Schadow312 5 705 11-27-2017, 19:11
Ostatni post: Schadow312
  Problem na mapie Górale mikolajbiel 3 567 11-20-2017, 17:25
Ostatni post: mikolajbiel
  Agro Górale nie można się poruszać Majkel 4 516 10-27-2017, 18:07
Ostatni post: Szymon Stanislawsławski
  Ścielenie słomy / Górale v5 Bartosz Mazur 1 410 09-19-2017, 13:33
Ostatni post: marcin21014
  Górale V3 tudi26 0 260 09-18-2017, 15:40
Ostatni post: tudi26
Wink Górale ruqly 9 751 08-25-2017, 17:00
Ostatni post: ruqly



Przegląda: 1 gości

Menu