Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

wersja pudełkowa
#1
Witam mam problem kupiłem sobie dzisia FS17 w NEONET wiec chciałem sobie go zainstalowac itd lecz jak wkładam płytke do DVD-ROM to wgl nie czyta mi płyty p prostu jej nie widzisz wiec dla pewnosci włozyłem kilka innych lecz je normalnie czyta wiec pomysalem ze cos z gra nie tak wiec poszedłem do NEONETU zgłoscic reklamacje wiec oni sprawdzili u siebie na komputerach czy działa a tu u nich normalnie chodzi widzi płye i instaluje a u mnie nie nie wiecie o co tu chodzi? pozdrawiam
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
Taka tam sobie reklama.
#2
Wejdź w komputer i tam pod dyskami powinno być
 
#3
(04-19-2017, 15:18)super farmer napisał(a): Wejdź w komputer i tam pod dyskami powinno być
jak ? wlasnie o to chodzi ze wgl nie czyta jak kilkne na Stacja dysków DVD-ROM to mi płytke wysuwa z kąpa
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
#4
Uszkodzony napęd ?
Idź do kogoś ze sprawnym napędem i wykonaj sobie obraz płyty w iso ,skopiuj na dysk przenośny i odpal u siebie.Tak się roby kiedy naprzykaład laptop nie jest wyposażony w napęd.
Ewentualnie oddaj wersję pudełkową i kup elektroniczną (:
 
#5
(04-19-2017, 15:21)bartezz177 napisał(a): Uszkodzony napęd ?
Idź do kogoś ze sprawnym napędem i wykonaj sobie obraz płyty w iso ,skopiuj na dysk przenośny i odpal u siebie.Tak się roby kiedy naprzykaład laptop nie jest wyposażony w  napęd.
Ewentualnie oddaj wersję pudełkową i kup elektroniczną (:

naped raczej nie jest uszkodzony bo FS15 chodzi bez problemu narazie skanuje kompa bo jest troche zabrudzony jak to powiem i dam odpowiedz Smile

dalej nic... teraz chodziłem do kolegi i on ma starego złoma i u niego tez chodzi normalnie sama instalacja wyskoczyła a u mnie nic wgl jej nie widzi jakies pomysły ?
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
#6
Podaj specyfikację komputera.
 
Taka tam sobie reklama.
#7
Kolejne pytanie w instrykcji pisze stacja dysków DVD-ROM 2x te 2x czym sie rożni ?

(04-19-2017, 16:01)Steeb napisał(a): Podaj specyfikację komputera.
pokierujesz mnie ? zebym odrazu pokazał co mam dokładnie

będzie ktos mądry i odpowie na ten temat cos ? (wkładam płyte 3 razy zakreci płyta i sie zatrzymuje)
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
#8
Prędkość odczytu danych z płyty.
 
#9
PLDS DVD-RW DA8A6SH model mego napedu w instrukcji w pudełku pisze DVD-ROM 2x wiec? o co tu chodzi? fs 15 czyta bezproblemowo fs 17 juz nie 3 razy zakreci i zatrzymuje sie;/
[Obrazek: 690090fe8ef5d8a6gen.jpg]
 
#10
A masz może DaEmona? Wirtualny napęd czyli ten daemon może kolidować z tym fizycznym szczególnie na Siódemce. Wywal Daemona i zobacz wtedy.
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  jak zainstalować fs17 wersje pudełkową bez płyty Przemyslaw Kubiak 1 286 08-24-2018, 17:34
Ostatni post: agRush2k
  Pełna wersja gry? tommi628 5 263 08-07-2018, 19:11
Ostatni post: Ziuta
  cyfrowa wersja gry Szymon Kowalczuk 1 206 05-04-2018, 16:01
Ostatni post: Ibrakadabra
  Wersja pudełkowa gry stif9430 2 293 01-11-2018, 16:55
Ostatni post: stif9430
  Co jest grane? wersja 1.5.3.1 ? jacekz40 7 651 01-09-2018, 23:21
Ostatni post: jacekz40
  Multiplayer - wersja steam z pudełkową. akap 4 609 12-24-2017, 13:43
Ostatni post: akap
  Problem z wersją 64bit FS17 Sikoreł 4 505 09-16-2017, 18:06
Ostatni post: Sikoreł
  ***** v3 (wersja jesienna) kubuszewski 0 339 06-05-2017, 18:40
Ostatni post: kubuszewski
Wink Pełna wersja gry ls17 kosa225 1 892 02-28-2017, 23:06
Ostatni post: Black77
  Jak aktywować LS 17 na steam jeśli mam wersje pudełkową? AgroMaster 1 1,240 01-04-2017, 18:27
Ostatni post: Zbigniew Stonoga



Przegląda: 1 gości

Menu