Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Trawa
#1
Witam. Chciałem sobie wyrównać krawedzie pól poprzez obsianie ich trawą.  Niestety agregat jak i pług zachowują się jak by tej trawy tam nie było. jest na to jakiś ratunek?
 
Taka tam sobie reklama.
#2
gdy robisz pługiem musisz wcisnąć klawisz polecenia,, y ,,i wtedy zaczynasz tworzyc pole...
 
#3
Ale trawa się usuwa mimo ,ze ten klawisz nie jest wciśnięty
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z trawą Zdzisiu 0 268 05-11-2018, 18:29
Ostatni post: Zdzisiu
  problem z trawą giants editor KamS. 1 374 02-04-2018, 12:20
Ostatni post: Małorolny92
  trawa nie znika takeextasy 1 278 01-21-2018, 15:19
Ostatni post: kosmiak0
  Trawa [email protected] 1 263 01-10-2018, 22:26
Ostatni post: Darecki30
  Trawa w paszowoz JacekWaligura 0 338 12-02-2017, 15:51
Ostatni post: JacekWaligura
  Trawa dudi777 0 327 12-01-2017, 22:24
Ostatni post: dudi777
  Trawa nie odrasta krzysiu25075 4 498 11-20-2017, 09:58
Ostatni post: shark666
  Misje-Trawa kosmiak0 0 208 11-18-2017, 17:50
Ostatni post: kosmiak0
  trawa w hali patrykolo123 3 545 11-07-2017, 19:23
Ostatni post: Dzi4d3k
  Season a trawa zimą ? criss20ster 4 556 09-22-2017, 16:13
Ostatni post: kosmiak0



Przegląda: 1 gości

Menu