Logowanie Google+ Logowanie Rejestracja

Poszukujemy moderatorów, nie czekaj, złóż podanie już teraz: KLIK

Mod Sieczki
#1
Siema. Gram na mapie Górale v5 i chciałbym wgrać tam mod sieczki. Wie ktoś może jak to zrobić zeby wszystko działało ?Smile
 
Taka tam sobie reklama.
#2
tak samo dodajesz jak w LS 15
 
#3
To mu pomogłeś. Z tego co mi wiadomo jak ściągniesz mod sieczki to jest tam instrukcja jak go dodać tyle że w języku angielskim
 
  


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Ilość sieczki z kukurydzy lodowy wilk 4 182 08-13-2018, 13:56
Ostatni post: lodowy wilk
  Mod Sieczki Rollermix 0 142 05-03-2018, 16:26
Ostatni post: Rollermix
  wschodnia dolina by Rajot GPLAY MOD SIECZKI Zicoo66 2 499 04-07-2018, 17:35
Ostatni post: Zicoo66
  Problem z modem sieczki shark666 2 362 12-27-2017, 10:54
Ostatni post: shark666
  Pytanie o Mod sieczki v15.0.02 damiano175 2 285 10-25-2017, 22:41
Ostatni post: damiano175
  Mod sieczki wojtek1 2 334 10-07-2017, 10:22
Ostatni post: Dzi4d3k
  Mod sieczki shark666 2 365 09-01-2017, 20:18
Ostatni post: borka39
  mod sieczki (tekstura) po kultywatorze ? Zicoo66 5 537 08-17-2017, 17:32
Ostatni post: Zicoo66
  Mod Sieczki a Misje ? MajkelFS 1 357 05-18-2017, 19:59
Ostatni post: pawulonn1
  Mod sieczki shark666 0 345 04-10-2017, 18:38
Ostatni post: shark666



Przegląda: 1 gości

Menu